2777
2789
عنوان

نفخ شکم نوزاد

458 بازدید | 31 پست

سلام آبجیا...

پسرم دوماه و نیمشه..شیر خودمو میخوره فقط...همیشه شکمش باد کرده و هی باد میده...با وجودیکه من خیلی رعایت میکنم و چیزای نفاخ نمیخورم...باد شکم باعث شده که طاق باز زاد نمیتونه بخوابه و دمر راحتتره..داروهایی که دکترش داده یهدمقدار بهترش میکنه ولی کامل نه...برای شما ها همکپیش اومده همچین چیزی؟

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چهارماهه اسیربودم خیلی زیادیک سره گریه میکرددخترم هیچ دارویی هم روش جواب نمیداد باعرق نعنا گلاب وآب نبات ارومش میکردم

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊

لبنیات اصلا

کاهو

بادمجون 

حبوبات

ازاین لوبیاسبزهای توی استانبولی انهاهم من تجربه کردم خیلی نفاخه 

پیاز 

عرق نعناخودت بخور

شربت گلدگریپ یاشربت گریپ میچرهم خوبه برارفع نفخ

دختر منم داره بهش کولیف میدم خیلی بهتره قرص شیرافزا هم حس میکنم دل دردش و بهتر کرده خوابشم خیلی بیشت ...

قرص شیر افزا خودتون‌میخورین یا به بچه میدیین؟منم‌کولیف میدم

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤