سلام دوستان همسرم خیلی خوبه و به من احترام میزاره مخصوصا جلوی خانوادش من خیلی با فامیلای شوهرم رفت و آمد ندارم سه روز پیش رفتم خونه مادرشوهرم عمه و دختر عمه و عمو و زنعمو همسرم هم اونجا بودن همه چی خوب بود بعد از نهار همسرم پاشد ظرفها رو بشوره عمش گفت انشاالله خدا بچه هاتو زیاد کنه همسرم به شوخی گفت خدا مادر بچم و زیاد کنه من خیلی ناراحت شدم و همه فهمیدن از اونروز همسرم بارها ازم معذرت خواسته ولی من فراموش نمیکنم همش دارم گریه میکنم احساس میکنم خیلی کوچیک شدم میخواستم بدونم من خیلی حساسم یا اگه شما هم بودید همین حس و داشتید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ناراحت نمیشم خوب شوخی بود ولی اینو بگو اینهمه زن شوهرت اونجا داشت ظرف می شست🙄😲
دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
بابا چقدر زندگی رو به کام خودت تلخ میکنی!اقایون اکثرا از این شوخیا میکنن بیخیال بابا این دوروز دنیا خوش بگذرون ولی باهاش حرف بزن که دیگه تکرار نکنه و ناراحتت نکنه
خب همسر منم ازین شوخیا میکنه ..بچه هد بیخیال..حالاانگار میخواد بره همین الان ی مادر بجع بیاره تو این وضع مملکت😂😂😂
همه چیو بهم ربط دادم😂😂😂
من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪