2777
2789
عنوان

شوخی همسرم جلوی خانوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 88 پست
شوهرت ظرف میشوره؟؟؟

وا چیه مگه؟باید بشوره.تعجب داره.ما خودمون آتو میدیم دستشون.اه..شوهره من جاروبرقی میکشه.یخچال و میریزه پاک میکنه.سرامیکارو دستمال میکشه. بوفه رم تمیز میکنه.سطل آشفغالم خالی میکنه تو حیاط میشوره خشک میکنه میاره.چتونه شما؟ اعتراضم کنه میگم تو ام با من تو این خونه زندگی میکنی. وظیفته

چه خیال غم انگیزی که کرم کوچک ابریشم تمااااام عمر قفس میبافت ولی به بفکرِ پریدن بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم میگفتم از بس خوبم به هوس افتادی فکر میکنی یدونه از من کمه یادم باشه تنبیه ات کنم حواستو جمع کنی بعدم هار هار میخندیدم😐🤣🤣

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩
من کلا آدمه خیلی حساسیم 😔

اشکال نداره عزیزم درک میکنم‌منم اوایل ازدواجم خیلی حساس بودم اما بگذره هم تو خوب میشی هم اخلاقت دست همسرت میاد و دیگه اذیت نمیشی حالا هم ک از سر کار برگشت باهاش آشتی کن خوب وخوش ک شدین قشنگ بشین بهش بگو شرایط اخلاقیت رو بگو ک من خیلی حساسم دوست ندارم این چیزا گفته شه.الانم ب دل نمیگیرم اما دوست ندارم دیگه تکرارش کنی و این حرفا.خودت بهتر میدونی چ زبونی بیشتر روش اثر میذاره اما کشش نده.چون کش ک پیدا کنه مردا بعد یه مدت دیگه بی تفاوت میشن اونموقع دیگه نازتو نمیکشه ک هیچ معذرتم نمیخواد میگه کاری نکردم

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤