سلام دوستان همسرم خیلی خوبه و به من احترام میزاره مخصوصا جلوی خانوادش من خیلی با فامیلای شوهرم رفت و آمد ندارم سه روز پیش رفتم خونه مادرشوهرم عمه و دختر عمه و عمو و زنعمو همسرم هم اونجا بودن همه چی خوب بود بعد از نهار همسرم پاشد ظرفها رو بشوره عمش گفت انشاالله خدا بچه هاتو زیاد کنه همسرم به شوخی گفت خدا مادر بچم و زیاد کنه من خیلی ناراحت شدم و همه فهمیدن از اونروز همسرم بارها ازم معذرت خواسته ولی من فراموش نمیکنم همش دارم گریه میکنم احساس میکنم خیلی کوچیک شدم میخواستم بدونم من خیلی حساسم یا اگه شما هم بودید همین حس و داشتید
من ناراحت نمیشم خوب شوخی بود ولی اینو بگو اینهمه زن شوهرت اونجا داشت ظرف می شست🙄😲
والا منم همین اومد تو ذهنم
خییییلی زیر پوستی گفت شوهرم همه کارامو میکنه😂😂😂😂
من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه حس میکنم خیلی ضایع شدم اصلا تا حالا همچین شوخی نکرده بود
عزیزم، شوخیه جالبی نبود، همسرتون هم فهمید که شما خوشتون نیومده و تکرار نخواهد کرد، بیشتر از این کش بدی و به روش بیاری، پیش خودش فک میکنه جنبهات پایینه.
با گفتن تکرار نشه این نوع شوخیها، قضیه رو تموم کن.
باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
والا منم همین اومد تو ذهنم خییییلی زیر پوستی گفت شوهرم همه کارامو میکنه😂😂😂😂
بدم میاد مردا پاشونو تو اشپزخونه بزارن 😡
دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
عزیزم حساس نباش .. همه میدونن که شوخی بوده ، اکثر اقایونی هم که از این شوخی ها میکنن عشقشون همسرشونه ...منتها با زبون خوش بگو عزیزم خواهشا توی جمع این شوخی ها نکن امکان داره یکی برداشت بد کنه و بعدا از این حرفت سو استفاده کنه
باید می گفتی ظرف همین یدونه رو میشوری کافی نیست برات؟؟
ببرم تو رستوران تو. قسمت ظرفشویی ثبتنامت کنم
باید یه جور نگاهش میکردی دنبال سوراخ موش بگرده
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
عزیزم چه اشکالی داره زن و مرد نداریم همسرم دوست نداره خونه ی خانوادش کار کنم چون خواهر نداره خودش ظر ...
اخه با وجود عمه ودخترعمه ودختر عمو وزنعمو تعجب کردم شوهرت ظرف شست البته همکاری خوبه بنظرم مرد تو خونه خودش کار کنه البته بستگی به خانواده داره هر کی یه مدله
دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋