2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و‌کم کاری تیروئید

254 بازدید | 47 پست

کسی اطلاعی داره من رفتم دکتر هم ازامیش خون دادم هم سنو اما هیچ چیز در مورد کم کاری تروئیدم نگفت تا جواب ازمایشم زدم تو هوش مصنویی و نشون دادم تروئیدم به شدت کم کاره خیلی خیلی

و حالا موندم ربطشون چیه ایا ممکنه تنبلی تخمدانم ب علت تیروئید باشه باید چیکار کنم چه دکتری برم تجربه ایی دارید کمکم کنید من خیلی ینم کنه فقط۲۰ سالمه و هیچیز سر در نمیارم

لطفاا. مشکلی. برام ب وجود امده دیگه نای ادامه دادن ندارم خواهش میکنم برای خوب شدنم ی حمد بخونین🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگه ارمایشت بزار اینجا بعد چی شده پریودم بهم ریخته؟

ریزش مو و پریود بهم ریخته

لطفاا. مشکلی. برام ب وجود امده دیگه نای ادامه دادن ندارم خواهش میکنم برای خوب شدنم ی حمد بخونین🙏🙏🙏

کم کاری تیروئید ممکنه باعث اضافه وزن بشه چون سوخت و ساز بدن میاد پایین در نتیجه وزن بالا تنبلی تخمدا ...

من خیلی لاغرم و اصلا اضافه وزن ندارم کمم دارم

منم تنبلی دارم ولی تیروئید مشکل ندارهعلائم خاصی داری؟

اره دیگه پریودی نا مظم وضعیت گوارش خراب ریزش مو شدید