2777
2789

قهر بودم تاپیکام هست،

امروز همکارش ک همسایمون هست زنگ زد وساطت،  بعدش سریع خودش پیام داد ک میام دنبالت،

گفتم عذرخواهی باید بکنی ، گفت میام دنبال بچه با خودم میبرمش منم گفتم ببر، باز  گفت خودتم حاضر شو...

با مشورت پدرم برگشتم فقطططط بخاطر بچم ک دلتنگ شده بود  و دوست داشت بیاد خونه، 

بهش محل نمیکنم، آشتی هم نیستم، اومد برام خط،و نشون کشید و باز پررو بازی دراورد، گفت ناراحتی برو خونه بابات بچه باشه، منم پا شدم حاضر بشم،بچم هم گفت منم میرم باهاش، باز اومد جلومو گرفت،  گفتمش اینکه اینجام فقط بخاطر بچمه ولاغیر تو هم برام مهم نیستی و فاقد اهمیتی، اونم گفت منم همینطور برام مردی، منم گفتم بهتر راهتوجدا کن ازم ...

اه ،احمق بی لیاقت بیشعور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری؟بچم دیشب با بغض و گریه گفت دلتنگه، من خودم سرنوشت مسخرمو پذیرفتم دوست ندارم بچم رنج بکشه

چند وقت بود قهر کرده بودی رفته بودی؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

چند وقت بود قهر کرده بودی رفته بودی؟

یک هفته، 

نه زنگ نه پیام،

منکه هیچی اصلا هم برام مهم نیست، اما ببین چه ادمیه ک حتی دلش برای بچش هم تنگ نشد، خیلی هم راحت میگه دیدی ک ی هفته خبر ازت نگرفتم 

یک هفته، نه زنگ نه پیام،منکه هیچی اصلا هم برام مهم نیست، اما ببین چه ادمیه ک حتی دلش برای بچش هم تنگ ...

چه پرروئه.😔کاش بیشتر میموندی،بلکه آدم‌میشد

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐