2777
2789
عنوان

شوخی همسرم جلوی خانوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 88 پست

ناراحت نشو ولی شوهرت خیلی لوست کرده 

بعدم درسته نباید میگفت ولی اگر سیاست داشته باشی قهر نمیکنی فقط باهاش حرف میزنی ک بفهمه ناراحت شدی 

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم حساسی هم از اون زن خانه دارهایی هستی که برای خودشون برنامه تفریحی، ورزشی و ... هم ندارن و همش می شینن تو خونه و به بقیه گیر میدن.

همانا اینان بدترین نوع زن هستند چون زندگی رو به کام خودشون و اطرافیانشون تلخ می کنند! 

هم حساسی هم از اون زن خانه دارهایی هستی که برای خودشون برنامه تفریحی، ورزشی و ... هم ندارن و همش می ...

عزیزم من نقاشم و کل وقتم رو با نقاشی پر میکنم ولی یه چیزایی خط قرمزمه مثلا اگه این شوخی رو جلوی دوستامون میکرد ناراحت نمیشدم ولی جلوی فامیلش که سالی یکبار میبینمشون ناراحت شدم شاید من دارم خیلی بزرگش میکنم

عزیزم من نقاشم و کل وقتم رو با نقاشی پر میکنم ولی یه چیزایی خط قرمزمه مثلا اگه این شوخی رو جلوی دوست ...

مردم این قدر گرفتارن که باور کن کسی به اون شب خونتون اصلا فکر نمیکنه چه برسه به اون یه جمله شوخی

واقعا تعجب کردم شوهرت ظرف شسته  اصلا داریم    

چرا انقدر برای شما تعجب داره که مرد ظرف بشوره همونجور که زن میتونه تومخارج خونه کمک کنه مرد هم میتونه تو کاره خونه کمک کنه این وظیفه ی فقط زن نیست که کل کار خونه رو انجام بده اونم تو زمونه ی ما

چرا انقدر برای شما تعجب داره که مرد ظرف بشوره همونجور که زن میتونه تومخارج خونه کمک کنه مرد هم میتون ...

حالا مگه شما شاغلید؟؟ 

بعدم کلی زن اونجا بوده حالا اگر خونه خودتون بود آره 

بعدم شوهرت اینجور ک معلومه خیلی خوبه بهتره این رفتارا نکنی چون کم کم ازت دور مبشه زن دیگه هم وارد زندگیش میشه بهتره بچسبی بهش توقعات کم کنی

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   
حق با شماست ولی اون لحظه اصلا خودمو نتونستم کنترل کنم و همه ناراحتیمو فهمیدن 

حالا اشکال نداره. به نظرم تا دیگه عذر خواهی کردن ازت از سکه نیافتاده ببخش و دیگه راجع بهش بحث نکن که بدونه حساسیت نداری. که بعدا تکرار نشه

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
شوخیش خیلی بد بوده 

به نظرم شوخی اسمش روشه. اونم که نمی خواسته این بنده خدا رو ضایع کنه.

بهتر بود واکنش نشون نمیداد یا با خنده رد میکرد.

البته که هرکس یه ظرفیتی داره

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.