2777
2789
یک بار دوتا رژخریدم کلی دعوام کرد الان بیشتر دندونام ریخته فقط ریشه هاش موندن فقط تو خونه این مرد پی ...

الهي بميرم ك من،خوب اگه ميشه جدا شو سنت فك نكنم زياد باشه خودت برو سر كار يجايي رو بگير و زندگي كن بچتم بده مادر شوهر پوسيدت نگهداره والا پونزده سال از عمر قشنگت ب هدر رفته سر يه ادم بي ارزش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری جایی ندارم برم پدر ومادر ویکی از خواهرم فوت کردن مهریم ۵ تا سکه 

پس یک کار کن

توی ذهنت بزارش کنار

به فکر خودت و دخترت باش

میدونم سخته ولی سعی کن

سعی کن یه حرفه ای چیزی یاد بگیری بتونی از نظر مالی هم مستقل شی

بعدش بدون طلاق هم توی ذهنت بزارش کنار

با پول خودت شادی کن خوش باش

الهي بميرم ك من،خوب اگه ميشه جدا شو سنت فك نكنم زياد باشه خودت برو سر كار يجايي رو بگير و زندگي كن ب ...

خدانکنه عزیرم اگه بگم توان ندارم دیگه حتی فکر کنم باور میکنید

وقتی تو راغسل میدادندمن باید میمردم 

اره ادم كه افسرده ميشه دل و دماغ نداره حق داري ولي كم كم شروع كن اولش يكم پياده روي برو يكم هواعوض كن يه خريد كوچيك صحبت بادوست و آشنا يكم دور شو از اين محيط اگه باشگاه بري هم خيلي خوبه

بجاي نشستن و فكر كردن ب كاراي شوهرت و حرفاي مادر شوهرت برو با دخترت بيرون و بگرد و تفريح كن والا بخد ...

بیرون برم تفریح کنم خونم پای خودمه 

اينايي كه ميگن براي خودت زندگي كن و با دخترت شاد باش و اين حرفا، اصلا نميتونن درك كنن كه با همه اينا و حتي خيلي بيشتر از اينا بازم وقتي زندگي زناشويي آدم مشكل داشته باشه، وقتي سردي و بيتفاوتي شوهرتو ببيني حتي اگه همه عالم بزارنت رو سرشون بازم يه حفره اي تو قلبت هست كه آزارت ميده، يه بغضي كه هيچوقت نميشكنه ولي خفت ميكنه، يه مرده متحرك ميشي😔 

استارتر دركت ميكنم بدجور😢 دارم با بغض اينارو مينويسم 

دعا ميكنم هيچ كس دچار اين حالت نشه 

اونايي خم كه دچارش هستن خدا به داد دلشون برسه

اره ادم كه افسرده ميشه دل و دماغ نداره حق داري ولي كم كم شروع كن اولش يكم پياده روي برو يكم هواعوض ك ...

اجازه نمیده حتی پول نمیزاره الان که میگه حتی اجاره خونه روهم نمیتونه بده اگه تو کیفم پول ببینه برمیداره

اينايي كه ميگن براي خودت زندگي كن و با دخترت شاد باش و اين حرفا، اصلا نميتونن درك كنن كه با همه اينا ...

آره من دائم کارم شده گریه هیچ مهمونی ما باهم نرفتیم دختر من تا الان عروسی نرفته اصلا نمیدونه جشن یعنی چی