2777
2789
تازه ادعا هم دارن من حق خرید هیچ چیزی رو ندارم بخرم باید صدتا جواب بدم که چند خریدم چرا خریدم گرون خ ...

بجاي نشستن و فكر كردن ب كاراي شوهرت و حرفاي مادر شوهرت برو با دخترت بيرون و بگرد و تفريح كن والا بخدا از شوهر هيچي درنمياد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه ادعا هم دارن من حق خرید هیچ چیزی رو ندارم بخرم باید صدتا جواب بدم که چند خریدم چرا خریدم گرون خ ...

عزیزم ب هیچکس جواب پس نده 

😔ی کاری کن شوهرت ترک کنه اعتیادشو 

😔 بچه ت نیاز داره عشقو بین پدرمادرش ببینه ک یاد بگیره 

من خدارو دارم ،خدایا تو عشق منی
عجب شوهري واقاانكه،بهتر ك بهت نزديك نميشه اينجور ادماا دور باشن بهتره بخدا ك بزار همون ماهي يكبار هم ...

اون یک بارم نباشه بهتره چون توهینه بهم

وقتی تو راغسل میدادندمن باید میمردم 
بجاي نشستن و فكر كردن ب كاراي شوهرت و حرفاي مادر شوهرت برو با دخترت بيرون و بگرد و تفريح كن والا بخد ...

عزیزم این کارا ب حرف اسونه 

ادم وقتی از همسرش محبت نبینه نسبت ب زندگی سرد میشه

من خدارو دارم ،خدایا تو عشق منی
عزیزم ب هیچکس جواب پس نده  😔ی کاری کن شوهرت ترک کنه اعتیادشو  😔 بچه ت نیاز داره عشقو ب ...

نزدیک۱۵ ساله اعتیادداره جواب ندادم دعوا راه میفته موقع زایمانم چون به حرف مادرشوهرم نکردم تا یکسال ونیمگی بچم باهمون قهرکرد وهمه منو مقصر میدونستن

اگه ترك ميكنه كمكش كن اگه نميشه امكان جدايي هست جدا شو اگر هم امكان جدايي نداري و زندگيت همينه غصه نخور بلندشو به فكر خودت باش و اعتماد به نفستو ببر بالا از مادرش هم حرف نشنو حاليشون كن پسرشون بدزدنخورمعتاده داري تحملش ميكني حالا دستور هم صادر ميكنن

اون یک بارم نباشه بهتره چون توهینه بهم

اره عزيزم مردن ك نيست تحمل كن اما خار نشو،بخدا ك نشين ناراحت نباش بخودت برس و دخترت حرف هيچكس اهميت نداشته باشه برات از اين گوش بگير از اون در كن والا

طلاق بگیر خودتو خلاص کن این مردی که تعریفشو کردی اصلا به دردت نمیخوره سینگل باشی شادتری

چطوری جایی ندارم برم پدر ومادر ویکی از خواهرم فوت کردن مهریم ۵ تا سکه 

اره عزيزم مردن ك نيست تحمل كن اما خار نشو،بخدا ك نشين ناراحت نباش بخودت برس و دخترت حرف هيچكس اهميت ...

یک بار دوتا رژخریدم کلی دعوام کرد الان بیشتر دندونام ریخته فقط ریشه هاش موندن فقط تو خونه این مرد پیرشدم

اگه ميتوني كار كن محلشون نده واسه خودت دنبال كار و تفريح باش حواستو پرت چيزاي ديگه كن فك كن اصلا طلا ...

تمام ظلم عالمو خودش وخانوادش درحقم کردن الان تمام لباس خودم وبچمو برادرم میخره