حدیث۱۳۶۵ مدیر عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 1041 عنوان من یک همسرم | مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 127 پست ولی در حقیقت یک هم خانه هستم وقتی تو راغسل میدادندمن باید میمردم 1397/09/05 | 03:58 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حدیث۱۳۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 1041 خوب چرا باهاش حرف نميزني اخه يه زن تا كي ميتونه سرديه مردشو تحمل كنه حرف بزنم میگه تو خرابی که این حرفا رو میزنی وقتی تو راغسل میدادندمن باید میمردم
fanni عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 65 تازه ادعا هم دارن من حق خرید هیچ چیزی رو ندارم بخرم باید صدتا جواب بدم که چند خریدم چرا خریدم گرون خ ... بجاي نشستن و فكر كردن ب كاراي شوهرت و حرفاي مادر شوهرت برو با دخترت بيرون و بگرد و تفريح كن والا بخدا از شوهر هيچي درنمياد
golehbahari عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 8749 خدا صبرت بدهاز یه بزرگترش کمک بگیرخدا پدر خواهرت و رحمت کنه یادم تورو فراموش..
مرضیه_بانوسابق عضویت: 1395/10/30 تعداد پست: 5634 تازه ادعا هم دارن من حق خرید هیچ چیزی رو ندارم بخرم باید صدتا جواب بدم که چند خریدم چرا خریدم گرون خ ... عزیزم ب هیچکس جواب پس نده 😔ی کاری کن شوهرت ترک کنه اعتیادشو 😔 بچه ت نیاز داره عشقو بین پدرمادرش ببینه ک یاد بگیره من خدارو دارم ،خدایا تو عشق منی
حدیث۱۳۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 1041 عجب شوهري واقاانكه،بهتر ك بهت نزديك نميشه اينجور ادماا دور باشن بهتره بخدا ك بزار همون ماهي يكبار هم ... اون یک بارم نباشه بهتره چون توهینه بهم وقتی تو راغسل میدادندمن باید میمردم
مرضیه_بانوسابق عضویت: 1395/10/30 تعداد پست: 5634 بجاي نشستن و فكر كردن ب كاراي شوهرت و حرفاي مادر شوهرت برو با دخترت بيرون و بگرد و تفريح كن والا بخد ... عزیزم این کارا ب حرف اسونه ادم وقتی از همسرش محبت نبینه نسبت ب زندگی سرد میشه من خدارو دارم ،خدایا تو عشق منی
60الهه عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 246 طلاق بگیر خودتو خلاص کناین مردی که تعریفشو کردی اصلا به دردت نمیخورهسینگل باشی شادتری
حدیث۱۳۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 1041 عزیزم ب هیچکس جواب پس نده 😔ی کاری کن شوهرت ترک کنه اعتیادشو 😔 بچه ت نیاز داره عشقو ب ... نزدیک۱۵ ساله اعتیادداره جواب ندادم دعوا راه میفته موقع زایمانم چون به حرف مادرشوهرم نکردم تا یکسال ونیمگی بچم باهمون قهرکرد وهمه منو مقصر میدونستن وقتی تو راغسل میدادندمن باید میمردم
leili23 عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 2622 اگه ترك ميكنه كمكش كن اگه نميشه امكان جدايي هست جدا شو اگر هم امكان جدايي نداري و زندگيت همينه غصه نخور بلندشو به فكر خودت باش و اعتماد به نفستو ببر بالا از مادرش هم حرف نشنو حاليشون كن پسرشون بدزدنخورمعتاده داري تحملش ميكني حالا دستور هم صادر ميكنن
fanni عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 65 اون یک بارم نباشه بهتره چون توهینه بهم اره عزيزم مردن ك نيست تحمل كن اما خار نشو،بخدا ك نشين ناراحت نباش بخودت برس و دخترت حرف هيچكس اهميت نداشته باشه برات از اين گوش بگير از اون در كن والا
حدیث۱۳۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 1041 طلاق بگیر خودتو خلاص کن این مردی که تعریفشو کردی اصلا به دردت نمیخوره سینگل باشی شادتری چطوری جایی ندارم برم پدر ومادر ویکی از خواهرم فوت کردن مهریم ۵ تا سکه وقتی تو راغسل میدادندمن باید میمردم
عايشه١٣٩٥ عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 710 حرف بزنم میگه تو خرابی که این حرفا رو میزنی وا خاك عالم بگو اگه خراب بودم كه به تو نميگفتن ميرفتم دنبال هرزگيم يه نرد بي غيرت اين حرفو به زنش ميزنه
حدیث۱۳۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 1041 اره عزيزم مردن ك نيست تحمل كن اما خار نشو،بخدا ك نشين ناراحت نباش بخودت برس و دخترت حرف هيچكس اهميت ... یک بار دوتا رژخریدم کلی دعوام کرد الان بیشتر دندونام ریخته فقط ریشه هاش موندن فقط تو خونه این مرد پیرشدم وقتی تو راغسل میدادندمن باید میمردم
leili23 عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 2622 اگه ميتوني كار كن محلشون نده واسه خودت دنبال كار و تفريح باش حواستو پرت چيزاي ديگه كن فك كن اصلا طلاق گرفتي منتظراون نشين
حدیث۱۳۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 1041 اگه ميتوني كار كن محلشون نده واسه خودت دنبال كار و تفريح باش حواستو پرت چيزاي ديگه كن فك كن اصلا طلا ... تمام ظلم عالمو خودش وخانوادش درحقم کردن الان تمام لباس خودم وبچمو برادرم میخره وقتی تو راغسل میدادندمن باید میمردم