2777
2789
عنوان

ممکنه خواب های در به داغونم به خاطر دارو باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 44 پست
خوابام روز به روز داره عجیب تر هم میشه پس به خاطر همین هاست راستی ویاس هم میخورم و واقعاً بزور همینا ...

عزیزم خودم همین مشکل روداشتم شمابرومعانی قرآن روبخون نمازتوبخون،تمام سعیت روبکن باخلوص بخونی اون لحظه فقط معنی نمازبیادتوذهنت،ببین ب مرورچه اتفاقاتی برات میفته،دقت کنین چراخیلییییی هاافسرده شدیم برای اینه ک خداتوزندگیامون کمرنگ شده،ماهابتونیم دست ب دست هم بدیم کمک کنیم برگردیم سمت خدا،خیلی اوضاعمون بهترازاینامیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خودم همین مشکل روداشتم شمابرومعانی قرآن روبخون نمازتوبخون،تمام سعیت روبکن باخلوص بخونی اون لحظ ...

قبلاً این مرحله رو طی کردم

علاقه ای ندارم

ممنون 

این کاربری دومم هست 

به خاطر پرانوله. چون ضربان قلب رو میاره پایین بعد مغز میترسه که قلب یهو از کار بیوفته با کابوس خودشو نجات میده که بیدارت کنه. نمیشه هم قطعش کرد ولی من میرفتم باشگاه خوب شده بودم. 

به خاطر پرانوله. چون ضربان قلب رو میاره پایین بعد مغز میترسه که قلب یهو از کار بیوفته با کابوس خودشو ...

پروپرانولول رو من از خیلی‌ وقت پیش میخورم و باهاش مشکلی نداشتم 

نمی‌دونم از کدومه 

باید به دکتر بگم 

خیلی‌ اعصابم خورد میشه

این کاربری دومم هست 

به نظرم من تا ابد همین شکلی ام حالم هیچوقت قرار نیست خوب بشه دکتر نهایتاً می‌تونه کنترل کنه احوالم ر ...

عزیزم نمی‌دونم مشکلاتت چیه یا داروهای که میخوری چی هستن، 

اما بیشترین کمک رو‌خودش فرد می‌تونه به خودش بکنه حداقل تو مواردی مثل افسردگی که خودم داشتم و هیچوقتم سراغ دارو نرفتم. 

اراده مو قوی کردم، سعی کردم کمتر وابسته دیگران باشم، بار معنویت رو‌تو‌ زندگیم خیلی بیشتر کردم و کم کم نتیجه شو دیدم 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
دیگه اعتقادی به حرفای مثبت و صبر کن قراره معجزه شه و بالاخره روزای خوب هم میرسه ندارم هیچگونه عدالتی ...

خب تو که عاقلی اینارم میدونی پس چته

دنیا همینه همش بدبختی میگی این یکی و رد میکنم دیگه اوضاع خوب میشه میبینی یه بزرگترش میاد 

ول کن بزار بگذره زیاد سخت نگیر 

عزیزم نمی‌دونم مشکلاتت چیه یا داروهای که میخوری چی هستن، اما بیشترین کمک رو‌خودش فرد می‌تونه به خودش ...

دارو به من تو خیلی زمینه ها خیلی کمک کرده 

اما از نظر روحی من دیگه پذیرفتم دیگه تسلیم شدم 

به نظرم بیشترین چیزی که به آدم کمک میکنه شرایط زندگی هست 

شادی 

امید 

همه اینا نیاز به بهانه دارن نیاز به دلیل دارن 

هیچکس از حال خوب و خوش و شادی بدش نمیاد 

این کاربری دومم هست 

خب تو که عاقلی اینارم میدونی پس چتهدنیا همینه همش بدبختی میگی این یکی و رد میکنم دیگه اوضاع خوب میشه ...

دنیا برای هرکسی متفاوته

برای من جهنم بود 

آدم هر چقدر هم بگه میگذره بازم ته دلش میدونه که خیلی‌ فرق داره چطوری بگذره 

این کاربری دومم هست 

دنیا برای هرکسی متفاوتهبرای من جهنم بود آدم هر چقدر هم بگه میگذره بازم ته دلش میدونه که خیلی‌ فرق دا ...

فرق که بله با زندگی منم تعریفی نبوده اما پذیرفتمش توان تغییرشم ندارم همینه که هست 

دارو به من تو خیلی زمینه ها خیلی کمک کرده اما از نظر روحی من دیگه پذیرفتم دیگه تسلیم شدم به نظرم بیش ...

امیدوارم اون برای دلیل شادی هر چه زودتر براتون بوجود بیاد

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن