2777
2789
من اشتهام خیلی زیاد بود الان سر این دومی هم همینطورم حتی بیشتر از بارداری اولم میخورم. بعد زایمان هم ...

من خيلي از زايمان اون قسمتي ك ميان جر ميدن ادمو ميترسم😓😭ميشه نكنن اين كارو ؟

💄
كدوم شب؟ شب بعد زايمان اينجوري ميشه؟ من امروز سينم فشار دادم ي مايع بي رنگ اومد  چي بودش؟

ترشحات شیره.تو طببعی همون موقع شیرمیاد من ک سزارین کردم مثلاامروز صبح فرداشب نشف شب شیرم اومد ب طرز وحشتناکی  ک کل لباسم یسره خیس باید بدوشی وگرنه ادم میمیره و زندهدمیشه

سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن ديگ شما نياز نداري عزيزم اشتهات فول باز 😄ب اميد لاغري با شيردهي بعد زايمان

اینارو بیخیال این ترکهای شکمو کجای دلم بزارم. جالبه واسم که بارداری اولم ترک نخوردم اما اینبار شکمم بدجور ترک خورده.  

ترشحات شیره.تو طببعی همون موقع شیرمیاد من ک سزارین کردم مثلاامروز صبح فرداشب نشف شب شیرم اومد ب طرز ...

اين نشون دهنده اين نيس ك شيرم زياده؟

عزيزم سزارين بهتره يا طبيعي ب نظرت؟

💄
  اینارو بیخیال این ترکهای شکمو کجای دلم بزارم. جالبه واسم که بارداری اولم ترک نخوردم اما ...

خيلي داغونت زشته بهدا 

ولي چاره اي تيس جز تحمل 

من ك ميرم بعدش ليزر ميكنم 

ميگن خوب ميشه

💄
من خيلي از زايمان اون قسمتي ك ميان جر ميدن ادمو ميترسم😓😭ميشه نكنن اين كارو ؟

از الان با روغن زیتون پوست اون قسمتو ماساژ بده من خیلی به خودم میرسیدم روزی دو سه بار ماساژ میدادم ولی با این حال 3 تا بخیه خوردم در چهار. ردیف پوست که میشه 12 تا بخیه. تازه اونا میگفتن زیاد بخیه نخوردی. واسه اون لحظه هم نگران نباش من خودم از این برش دادن بیشتر ميترسيدم تا درد زایمان ولی اون لحظه اینقدر درد داشتم خودم بهشون میگفتم توروخدا یکاری بکنین راحت شم. قیچیو دیدم دستش داشتم سکته میکردم که چرا گفتم راحتم کنین  آمپول بی حسی زدن بعد برش دادن.  باورت میشه من حتی درد آمپول نفهمیدم؟ میگم اینقدر درد داری هیچی حالیت نمیشه. 

اين نشون دهنده اين نيس ك شيرم زياده؟ عزيزم سزارين بهتره يا طبيعي ب نظرت؟

شیرت زیادمیشه من قراربود طبیعی بیارم نه ماهن شد دکترفتم گفت معاینه کنم ببینم منم تالانرفته بودمدک جیف داد هوار دکترو باپازدم خورد ب درحتی خونریزیم کردم دکترمنو گرفت داشتم میوفتادم گفت خداب خودت و بچت رحم کرد گفت ب شوهرت بگو بیاد صداش کردم گفت زن تئبااین وضع ک ازمعاینهئمیترسه  نتونه سرطبیعی زور بزنه و بترسه هم برای خودش خطر دارهئهم بچه گیرکنه ممکنه خفه شه باید بره سزارین ک رفتم ی دکتردیک بیمارستان گفت بخاب وققته صبحش رفتم سزارین من مردم و زنده شدم تاده روز س نفره بلندم میکردن اثر مسکن ک میکرفت هوارمیکشیدم بعد عمل میکفتن راه برو نمیتونستم پاشم انکاربدنم پاره میشد میکفتن راه نری لخته میکنه خون خطرداره زوری پنح نفره بلندم میکردن جیغ میزدم راه میرفتم.....بعد اومدن برای شکم فشاردادن ک خونای کثیف بریزه چ جیغی زدم درکل هیچ وقت یادم نمیره تایسالم رو بخیهدهام بیحس درد میکرد چیزی میخورد تازه دکترمدعالی 

سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد

چرا کسی جواب منو نمیده خووووو😢😭😭

امضا رو چجوری درست میکنین

خواهسا بهم بگین😔

خانمای گل نی نی سایتی میشه خواهش کنم واسه رسیدن به عشقم به نیت پنج تن آل عبا ٥ مرتبه 🎀 أَمَّنِیُجِیبُ المُضطَرَّ إِذا دَعَاهُ وَ یَکشِفُ السُّوء🎀 بخوانین😢   🌟 دلم کربلا میخواهد... ولی آقا ❤دونفره❤🌟خدا کند...تا عید امسال خدا دستان تو را تحویل من دهد💑        🙏💖 الهی به حق صاحب الزمان برسین به عشق زندگیتون  🙏💖الهیبهترین امضای زندگیتونو کنار امضای عشقتون بزنین 
از الان با روغن زیتون پوست اون قسمتو ماساژ بده من خیلی به خودم میرسیدم روزی دو سه بار ماساژ میدادم و ...

اوه اوه واويلا 

جديدا ترس زايمان اومده سراغم😓 

نميدونم سز بهتره يا طبيعي 

💄
شیرت زیادمیشه من قراربود طبیعی بیارم نه ماهن شد دکترفتم گفت معاینه کنم ببینم منم تالانرفته بودمدک جی ...

خدا چقد سخت 

چقد اذيت شدي دختر 

پدرت در اومده ك

منم آستانه تحملم پايينه 

عصباي دردم خيلي فعال

ولي ٢٠هفته معاينه شدم نترسيدم

ي جيغ كشيدم فقط 

يعني ب نظرت طبيعي بهتره؟

💄