2777
2789
من که مولتی ویتامین اصلا نمیخورم هفته 35 ام تا الان 20 کیلو اضافه کردم آخری تو دو هفته دو کیلو نیم ا ...

اره ميفهمم چي ميگي 

ضعف ميكني نميتوني نخوري 

همون مولتيا اشتها منو مثل هيولا كرد از ١٦هفت تا ٢٠هفته

١٠كيلو چاق شدم باورت ميش؟

قط كردم از ٢٠تا٢٩هفته

٥كيلو

ميگم كاش از اول نميخوردم

💄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماه آخر وزن کردم کلا ۱۲کیلو اضاف کرده بودم 

روز زایمان با در اومدن بچه و جفت همونجا ۵کیلو کم کردم 

تو دوان شیردهی هم همشو آب کردم 

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
بيخود كرده شوهره  بچه اون داريم بذار بردار ميكنيم دهن ادم تو بارداري سرويس ميشه  من ك ش ...

من اخه شوهرم همش تو فوتبال و ورزشه . تا من چاق میشم میگه چاق شدیااا. نمیخام ازم بزنه جلووو😂😂

من ماه آخر وزن کردم کلا ۱۲کیلو اضاف کرده بودم  روز زایمان با در اومدن بچه و جفت همونجا ۵کیلو ک ...

چ خوب

٣ماه اخر خيلي وزن اضاف ميش،؟

امكانش هست من مثلا كلا ٥ك ديگ اضاف كنم؟

💄
اره ميفهمم چي ميگي  ضعف ميكني نميتوني نخوري  همون مولتيا اشتها منو مثل هيولا كرد از ١٦هف ...

دکتر به منم گفت وزنو میبره بالا. میبینه خودم چاق شدم اصلا تا الان حرف ویتامینو مولتی و... نزده. 

من اخه شوهرم همش تو فوتبال و ورزشه . تا من چاق میشم میگه چاق شدیااا. نمیخام ازم بزنه جلووو😂😂

اها همونه پس

ولي كلا بدون ك حامله ميشي خيلي بلاها سرت مياد 

امادگيش داشته باش عزيزم و نبايدم ناراحت بشي

مثلا من زير بغلم و اونجا و سر سينم ذغال شده😶

💄
 دکتر به منم گفت وزنو میبره بالا. میبینه خودم چاق شدم اصلا تا الان حرف ویتامینو مولتی و... نزده ...

ن ديگ شما نياز نداري عزيزم اشتهات فول باز 😄ب اميد لاغري با شيردهي بعد زايمان

💄
چ خوب ٣ماه اخر خيلي وزن اضاف ميش،؟ امكانش هست من مثلا كلا ٥ك ديگ اضاف كنم؟

ماه آخر وزن گیریت بیشتر میشه سعی کن پرخوری نکنی تو زایمان اذیت میشی پیاده روی کن هرروز

شبا سنگین نخور 

من خیلی مراعات میکردم از چاقی میترسیدم مولتی ویتامین هم میخوردم ولی حس میکردم اشتهام با قبل بارداریم هیچ فرقی نکرد مثل اول میخوردم ولی بعد زایمان بخاطر شیر دادن واقعا اشتهام باز شده ولی بازم اضافه نکردم چون شیر میدم

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
ماه آخر وزن گیریت بیشتر میشه سعی کن پرخوری نکنی تو زایمان اذیت میشی پیاده روی کن هرروز شبا سنگین نخ ...

پياد روي از چند هفته برم عزيزم؟

من الان برنجم ي كفگير خب؟

ميره ٥،٦تا ميخورم 

شبا هم تخمرغ و شير برنج و اينجور چيزا ديگ....

زياد الان؟

💄
چجوري؟ شمام با شير دادن؟ كنارش ورزش؟ بعد زايمان طبيعي ميش رفت باشگاه؟

من اشتهام خیلی زیاد بود الان سر این دومی هم همینطورم حتی بیشتر از بارداری اولم میخورم. بعد زایمان همونموقع که بستری هم بودم کاملا اشتهام از بین رفت منی که عین چیییی میخوردم دیگه حالم از غذا بهم میخورد به زور بکی دو قاشق غذا میخوردم. فقط دلم آب و آبمیوه سرد میخواست. دو ماه بعد زایمان هم رفتم باشگاه( هر باشگاهی نرو یجا که مربی خوبی داشته باشه و وزنو سایزتو همش کنترل کنه) ماه اول وزن کم نکردم ماه دوم باشگاه... 6 کیلو کم کردمو دیگه همینجور اومدم پایین. البته بعد زایمان هم یه 6،7 کیلو اومدم پایین چون شکم خالی میشه دیگه. اینبار خودمو باید بکشم لاغرتر شم حتی تصمیم دارم از داروخونه قرص واسه کاهش اشتها هم بگیرم. این سری بخیم خوب شه سر یک ماه میرم. آخ چی میشد آدم بخیه نمیخورد یکی تو اتاقم اصلا بچه نخورد خوشو خرم میچرخید اینور اونور حالا ما کلی درد کشیدیم.... 

شیر دادنو نمیدونم تاثیر داره یا نه من شیر خشکم میدادم. به نظر خودم بیشتر ورزش و رژیم تاثیر داره.