2777
2789
خدا چقد سخت  چقد اذيت شدي دختر  پدرت در اومده ك منم آستانه تحملم پايينه  عصباي در ...

والا من ک ازمعاینه بترسم چجور طبیعی میتونم بیارم ولی هرکی اطرافیان طبیعی اورده میکه ی عانه و راحت تامنی ک مردم و زنده شدم من بچم س سالش تموم شد عفونتم دارم دیگ نمیرم دکترزنان ترس برم داشته وحشت افتادم

سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من ک ازمعاینه بترسم چجور طبیعی میتونم بیارم ولی هرکی اطرافیان طبیعی اورده میکه ی عانه و راحت تا ...

چرا اخه

ببخشيد. از نزديكي ك بدتر نيس 

ب خودت تلقين نكن 

دكتر زنانتو برو عفونت بيشتر نشه 

💄
اوه اوه واويلا  جديدا ترس زايمان اومده سراغم😓  نميدونم سز بهتره يا طبيعي

طبیعی بهتره بابا بچه که دنیا اومد انگا ر نه انگار تا چند ثانیه پیش درد داشتی. اپیدورال کن منم کردم خوب بود( همون زایمان بی درد که بی حسی میزنن)

چرا اخه ببخشيد. از نزديكي ك بدتر نيس  ب خودت تلقين نكن  دكتر زنانتو برو عفونت بيشتر نشه ...

وای ن اصلا اخهدبعضیامیکن عین بارداری بادست معاینهدنمیکنن بادستکاهه اره؟تامطمعن نشم نمیرم

استاتر در راه خدا کمکم کن

چجودی امضا میزارین؟؟؟

خانمای گل نی نی سایتی میشه خواهش کنم واسه رسیدن به عشقم به نیت پنج تن آل عبا ٥ مرتبه 🎀 أَمَّنِیُجِیبُ المُضطَرَّ إِذا دَعَاهُ وَ یَکشِفُ السُّوء🎀 بخوانین😢   🌟 دلم کربلا میخواهد... ولی آقا ❤دونفره❤🌟خدا کند...تا عید امسال خدا دستان تو را تحویل من دهد💑        🙏💖 الهی به حق صاحب الزمان برسین به عشق زندگیتون  🙏💖الهیبهترین امضای زندگیتونو کنار امضای عشقتون بزنین 
نه دستگاه كجا بود ترسوندنت  با ي چي شبيه آلت اقايون

ن میکم اخه من میترسم عین اون موقع بادست معاینه کنن فامیلمون کفت نبابا نترس دکترسمتدما ی چیزی شبیه شیردوشه داخل نمیبره بااون معاینه میکنه الان موندم باجی معاینهئمیکنن جحوره. نمیرم ک ازترس

غصه نخور من تا آخر حاملگیم ۲۱ کیلو اضافه کردم بعد از زایمان ۱۰ کیلو کم شدم حدود ۲ سالگی هم ۶ کیلو کم کردم بدون رژیم.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
من پنج کیلو کم کردم اونایی که ویار داشتن خوب شدن که بعدش چاق بشن؟؟

من ویار خیلی شدید  داشتم همیشه زیرسرم بودم هرجی میخوردم حالم بدمیشد تا شش ماه اصلااضاف نکردم بعدش شونزده کیلو

من ویار خیلی شدید  داشتم همیشه زیرسرم بودم هرجی میخوردم حالم بدمیشد تا شش ماه اصلااضاف نکردم بع ...

یکسره تا شیش مااگی شدید بود ویارت؟؟؟

یعنی یکمم کم نشد تو اون شیش ماه،؟

یهو خوب شدی تو شیش ماه؟

خدایا امیدم فقط بخودته

منم بارداری زیاد اضافه میکنم هفته ی ۱۶ ۹ کیلو اضافه کرد بودم الان که هفته ی ۲۲ ام فک‌کنم قشنگ ۱۳ کیلویی شده باشه😐

ولی اینم بگم پسرم ۵ ماهش که شد شدم مثله قبل مثله گاوم میخوردما

بعد ۲سالگیش از قبل هم ۷کیلو لاغر تر شده بودم هرکی میدید میگفت نصف شدی اینجوری خوب نیست‌کمی چاق شو...

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج