2777
2789
یکسره تا شیش مااگی شدید بود ویارت؟؟؟ یعنی یکمم کم نشد تو اون شیش ماه،؟ یهو خوب شدی تو شیش ماه؟

ببین من  تا چهارماه تموم ویارشدید داشتم بدون کم شدن بعد خوب شد بعد تو هفت ماهگی انجورشدم زود خوبشد.وزنم ثابت مونده بود

سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد
ببین من  تا چهارماه تموم ویارشدید داشتم بدون کم شدن بعد خوب شد بعد تو هفت ماهگی انجورشدم زود خو ...

اها مرسی عزیزم اخه من تو هفته ۱۵ هستم بازم تهوع دارما اما یه کوچولو سبک شده روز شماری میکنم ببینم کی کامل خوب میشه اخه خیلی تو عذابم پس منم باید حالا حالاها صبر کنم تا کامل خوب بشه من دوقلو دارم

خدایا امیدم فقط بخودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها مرسی عزیزم اخه من تو هفته ۱۵ هستم بازم تهوع دارما اما یه کوچولو سبک شده روز شماری میکنم ببینم کی ...

اوه عمم دوقلو داشت بجای چاقشدن هی لاغرمیکرد  توبارداری بچهدهاش یکی یکو نیم بود یکی دو خخخخ

خیلی سخته نمیدونی بخدا از تهوع خفه میشی

میفهمم چون منم انجوربودم ببخشید مپقع بالااوردن نصف شبا خفه میشدم جیغ میخاستم بزنم نمیتونستم یاجیغ میزدم پ گریه انگارواقعاخفه میشدم 

دوقلوهاش شبیه هم بودن یا شکلشون فرق داره

یذره ام شبیه هم نیستن مادربزرگمم عموهامو اورددشبیه هم نبودن یکی بوره  و چش سبز یکی مشکی  پ سیاه .زن عمو بابامم دختراش دوقلو اصلایکی نیستن یکی لاغریکی چاق یکی سفید یکی سبزه

یذره ام شبیه هم نیستن مادربزرگمم عموهامو اورددشبیه هم نبودن یکی بوره  و چش سبز یکی مشکی  پ ...

خوب اونا دوقلوی ناهمسانن اما مال من همسانن به امید خدا دنیا بیان شکلشون شبیه هم میشه

خدایا امیدم فقط بخودته
خب شنيدم اپيدورال كمر درد مياره  اينجور نيس؟

نه والا من نه کمرم درد گرفت نه سرم. حتی بعد زایمان هر چی خودم تو آینه دیدمو به شوهرم گفتم اونم ببینه که کجارو سوزن زده و لوله وصل کرده اصلا جاش نمونده بودو پیدا نکردیم. این روشو اکثرا خارجیا انجام میدن و تا الان بی خطر ترین و بهترین روش واسه زایمان میدونن. اصلا نترس وقتی بی حسیو بزنن اینقدر خوبه کل دردات میره. 

چيكار كنم اب ميخورم چاق ميشم  بهدا خوراكم خيلي زياد نيس😓

من سر بارداری اولم روز زایمان72کیلو بودم یعنی 22کیلو اضافه وزن بعد نه ماه با شیردهی برگشتم وزن قبلی سر اینم الان 35هفتمه 23کیلو تا الان اضافه کردم😐

هعی روزگار پشمالو ؛)