2777
2789
عنوان

شوهرمو پر کرد یماه با من قهر کرد سر مسخره بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 27 پست
میفهممت منم با همه مشکلاتی ک برام درست میکردن ساختم زندگیمو نکه داشته بودم الانشم بازم میخام زندگی ک ...

چرا تو لایق بهترین هایی چرا باید بخوای زندگی کنی تو لایق اینی ک بهترین برخورد ها رو باهات داشته باشن و بهت احترام بزارن 

ایشالله ک هیچوقت درست نشه تو زندگی بعدیشم روز خوش نبینه منکه به خدا واگذارشون کردم

من چی بگم ده سال با یه بچه ننه زندگی کردم. نزاشتم بچه دار بشم. پدرم و دراوردن . جدا شدم . ازدواج مجدد کردم .‌بچه ندارم . خیلی مادر و خواهرش اذیتم کردن . خدا از هیچ زندگی بهم ریزی نگذره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چی بگم ده سال با یه بچه ننه زندگی کردم. نزاشتم بچه دار بشم. پدرم و دراوردن . جدا شدم . ازدواج مجد ...

انشالله 

خدا جواب همه ظالمارو بده ک اینجوری میان زندگی مردمو تباه میکنن

چی بگم دیگ اعتماد بنفس برام نمونده

چرا اتفاقا ببین قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری 

فکر کن طلا بده به دست بچه یدونه هم چیز دیگه مثلا عروسک یا ماشین اسباب بازی اون اسباب بازی رو میخواد چون نمیدونه طلا چیه ک الانم شوهر تو نمیدونسته ک تو چه گرانبها هستی اون مطمعنا قراره پشیمون بشه و تو قراره خوشبخت بشی🥰

وای دقیقا مادرشوهرم منو کیبرد بازارر خرید نمیکنه بزورچر خرید میکردم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

بزار بره اصرار به زندگی نداشته باش با این آدم و خانوادش بعدم چرا میگی بخت اولم که اینطور بود آدم میش ...

دل شکسته من چی میشه 

همینطوری راحت اومد با زندگیم  بازی کرد رفت