2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زایمان سخته سخت ترازون شبی هس ک شیر توسینهئمیاد ادمئمیمیره و زنده ازبس سخته و درد

كدوم شب؟

شب بعد زايمان اينجوري ميشه؟

من امروز سينم فشار دادم ي مايع بي رنگ اومد 

چي بودش؟

💄
من اره لاغر بودم  قدمم بلنده  كمرم باريك بود  سينه هام ٧٥بود شده ٩٠  الان كم ...

نه بابا ربطی نداره منی که تو بارداری یه شیشه مربا صبحانه دو روزم بود الان اصلا لب ب صبحانه نمیزنم البته خوب نیست ها ولی اشتها ندارم چ کنم

🤩
والا من اصلا نپرسیدم. اینجوری گفت به من.ولی االان هیکلش دخترونست انگار نه انگار ۳چ کیلو چاقتر بوده😐 ...

كاش منم اينجوري بشم 

ميگن از لحظه اي ك فارق ميشي بايد ببندي كمربند رو...

💄
كاش منم اينجوري بشم  ميگن از لحظه اي ك فارق ميشي بايد ببندي كمربند رو...

اره باید ببندی. من که قبل اقدام میرم ۱۰‌کیلو کم میکنم بعد اقدام میکنم. میترسم از چاقی بد هیکلی. میترسم شوهرم ایراد بگیره.ما زنا باید حواسمون به خودمون باشه خصوصا بعد زایمان. وگزنه بهونه دست شوهره میدیم

من لاغر بودم الان دارم ميتركم اصلا قرص مولي ويتامين نخور حامله شدي ميتركونت😭

من که مولتی ویتامین اصلا نمیخورم هفته 35 ام تا الان 20 کیلو اضافه کردم آخری تو دو هفته دو کیلو نیم اضافه شدم. دکتر خیلی بهم غر میزنه ولی شکم نیست که هی میخورمو سیر نمیشم همش دنبال یچیزیم که بخورم. قبل بارداری 57 بودم الان نزدیک 80 شدم. بارداری اولم تا زمان زایمان به 80 نرسیده بودم 78 اینا شدم اینبار خیلی بیشتر رفتم بالا هنوز یک ماهو نیم دیگه مونده. منم میترسم اینبار وزنم نیاد پایین. سری قبل 3،4 ماه رفتم باشگاه دیگه بعد 6 ماه به وزن قبلم رسیدم. 

اره باید ببندی. من که قبل اقدام میرم ۱۰‌کیلو کم میکنم بعد اقدام میکنم. میترسم از چاقی بد هیکلی. میتر ...

بيخود كرده شوهره 

بچه اون داريم بذار بردار ميكنيم

دهن ادم تو بارداري سرويس ميشه 

من ك شوهرم ايراد بگيره 

قورتش ميدم😐

💄
باز بعضیا میگن ۱۵،۱۶ کیلو کلا اضافه کردن من یکیو میشناسم ۱۹ کیلووو.و حتی ۳۰ کیلو هم دیدم. البته اون ...

منم بارداری قبلیم 20 کیلو اضافه کردم ولی برگشتم به وزن قبلمو لباسای قبلم اندازم میشد.