2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بختیاری ها بزرگترین ایل ایران هستند که تو استان اصفهان،خوزستان،لرستان،چهارمحال،بوشهر و چندتا دیگه که ...

قضیه گنده نکن 😂😂😂بزرگترین ایل 

ایل ، ایل قشقاییه

برا سلامتی نی نیم صلوات میفرستی 😍❤️
راست میگه لر با بختیاری فرق داره لر شامله خرم ابادو بروجرد میشه اما بختیاری واسه خودش ایل داره طای ...

عروس پسر خالم مال مسجد سلیمان لرند 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
تو تاریخ نیگاه کنی. میگن لر بختیاری اتفاقا تنها قوم لر هست که هنوز لهجه و لباس خودشون نگه داشتند حتم ...

اشتباه نکن لر استان کهگیلویه و بویراحمد و لر نوراباد استان فارس وچنجای دیگه اکثر هم لری صحبت میکنن هم لباس محلیشونو به تن میکنن

لر دو‌گروهه لر بزرگ که شامل بختیاری ها میشه 

لر کوچک که شامل لر لرستان میشه 

دوستتون اطلاع نداره 

من خودم خرم ابادیم می‌دونی چرا میگم لر نیستم چون اینقدر ب لطف بقیه هموطنان ب ما لرا توهین شده که بنده خدا میخواد انکار کنه لر بودن خودش رو

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

بختیاریا یکی از اقوام لرن یکی از دوستای ما بختیاریه همیشه میگه ما لریم حالا این دوستتون چه اصراری داره نمیدونم

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
ببین ماهم نوعی لریم ولی زبون و لباسمون با لرا فرق میکنه. یعنی یه گروه داریم کلا لرن یه گروه داریم ل ...

در هر صورت لرن بختیاری بختیاریه الان همین بندر دیلم و گناوه هم بری متوجه میشن که اونا هم لری جنوبی حرف میزنن با لهجه بندریشون