2777
2789

اصالت گویش ایرانی که در قدیم پارسی میگفتند به لرها میرسد فارسی دری اکثرا فعل هاش لری هستند من خواهرم دکترای ادبیات فارسی داره و محقق زبان پارسی هست در کل مهم ایرانی بودن هست لر و تر و فارس و عرب خوزستان و کرد و شیعه و،سنی و مسیحی و زردتشتی همه و همه ایرانیم و بدبخت شده حکومت و سیاست

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
خب منم همینو گفتم.ولی لر دو دسته میشه لر کوچک و بزرگ ب لر بزرگ میگن بختیاری به لر کوچیک لر.شما نمیتو ...

به لر بختیاری ،کهگیلویه و بویراحمد و لر نوراباد ممسنی میگن لر بزرگ و به لر لرستان میگن لر کوچک و اینم بخاطر تقسیم بندی کوچیک و بزرگ میگن پس تمام لرا لر هستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به لر بختیاری ،کهگیلویه و بویراحمد و لر نوراباد ممسنی میگن لر بزرگ و به لر لرستان میگن لر کوچک و این ...

بله بختیاری هم لره این قابل انکار نیست ولی بختیاری با لر لرستان مثلا خیلی تفاوت داره...اما وقتی به هم میرسیم اصلا این حس نمیشه که خودمون رو جدا کنیم و بگیم ما بختیاریم شما لرید

خوزستانم💔
عزیزم دقیقش رو بیا من بهت بگم بختیاریا لر بزرگ محسوب میشن ،به لحاظ فرهنگی، اخلاقی، زبانی, آداب و رس ...

اتفاقا اینایی که اسمشونو بردن همشون یه زمانی ییلاق و قشلاق میکردن بعد یه جانشین شدن به همین خاطره که پراکنده هستن بعدم زبان لری کم کم شده زبان فارسی البته اگه اشتباه نکنم خیلی کلماتم داره که کسی لر نباشه نمیفهمه و از لحاظ فرهنگی و نحوه صحبت و بقیه چیزایی که گفتی من زیاد فرقی با بقیه لرا بینشون نمیبینم به جز با لرستانیا

یه زمانی استان من جز استان فارس بوده بعد چند سال جز استان خوزستان بوده جدا شده پس فقط به دلیل جدا شدن یه مقداری با هم فرق میکنن

بختیاری ها مال چهارمحال بختیاری هستن  اکثرا میگن ما بختیاری هستیم نمیگن لریم  ولی زبانشو ...

عزیز دلم زبان لری و بختیاری فرق دارن

شبیه هستن یکم ولی فرق دارن

ما درست زبون لری رو متوجه نمیشیم

خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
عزیز دلم زبان لری و بختیاری فرق دارن شبیه هستن یکم ولی فرق دارن ما درست زبون لری رو متوجه نمیشیم

چه فرقی دارن من که زیاد فرقی بینشون نمیبینم داماد خالم لر بختیاریه 7 لنگه جز یه مقدار خیلی خیلی ناچیز با لری ما فرقی نمیبینم

تشکر از همه دوستان که جواب دادند و بازدید کردند.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

این دوستم پدر و مادرش شاهین شهر هستن.قبلا هم اهواز و آبادان بودند.باباش شرکت نفتی بود.خودش الان تو یک شهر دیگه ارشد می خواند.فارسی غلیظ صحبت میکنه.لری بلد نیست.برای همین میگه ما لر نیستیم اگر لر بودیم لری حرف میزدیم.حتی میگه بابا و مامانش هم لری بلد نیستند.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

لیسانس با هم بودیم.اما الان دیگه با هم فقط تلفنی در ارتباطیم.فامیلش هم پسوند بختیاری ندارد.نمیدانم شاید واقعا لر نباشند.شایدم بختیاری هایی که تو جنوب هستند با بختیاری های جاهای دیگه فرق بکنند.چون لباس محلی هم نمی پوشند.

لیسانس با هم بودیم.اما الان دیگه با هم فقط تلفنی در ارتباطیم.فامیلش هم پسوند بختیاری ندارد.نمیدانم ش ...

لباس محلی رو مواقع جشن میپوشن چون دست و پاگیره واینکه منم لری صحبت نمیکنم ولی دلیل بر بلد بودنم نیست اینا به خاطر دور بودن  محل زندگیشون دیگه لری یاد نگرفتن اگه بختیاری باشن فرقی ندارن الان قسمت جنوب اکثرن لرن