2777
2789

این اکسم همسایمونه و یکسال تو رابطه بودیم و باهم نمیساختیم و تموم شد تقریبا یک دوماه پیش

رفیقشو میشناختم باهم حرف میزدیم و امشب بهش پیام دادم عمدا پیام دادم عکس پسری ک چن روز پیش باهاش تو رابطه بودمو براش فرستادم گفتم بگو اره واقعا تو ما باهم نمیساختیم و منم الان یکی بهتر جایگزینش شده اون ضرر کرد ن من اولش رفیقش نگف ک اکسم تو رابطس فقط گف‌خوبه اونم و همگی خوبیم و این داستانا بعد ک من عکس اون پسرو فرستادم اونم گف اره خوبه مبارک باشه دوتاتون یکی‌بهترو جایگزین کردید و امیرم با یه دختره هم رشته خودمون تو رابطس و یه دوتا عکس فیک از یه دختره هم ک بی نهایت زیبا بود برام فرستاد و گف اینه🤦🏼‍♀️😂اکسم قبلا ک باهم بودیم میگف این رضا (رفیقش) خیلی چاخان میگه حرفاشو و میگف همیشه عکس دخترای دافو میفرسته میگه این رلمه و اکسام بودن 

واسه همین امشبم فهمیدم داره چاخان میگه باز و میخواد اونم منو بسوزونه ک بگه اره اونم با بهتر از تو توی رابطس😂 فقط موندم چرا این وسط این خواست منو بسوزونه من واسش عکس پسررو فرستادم چون میدونم دهن لقه میره فوری ب اکسم میگه و نشون میده اما اون چرا خواس منو بسوزونه ب اون چ اخه😕😂

..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زیاد بود خلاصشو بگید

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

حالا تو ک با یکی جدید رفتی تو رابطه خواستی عکس بفرستی برا قبلی ک چی بشه . برید ب جا این سبک سریا  درستونو بخونید ی چیزی بشید 

اینجا می نویسم تا ببینم چقدر طول می کشه یکیو رو فراموش کنم