2777
2789

این اکسم همسایمونه و یکسال تو رابطه بودیم و باهم نمیساختیم و تموم شد تقریبا یک دوماه پیش

رفیقشو میشناختم باهم حرف میزدیم و امشب بهش پیام دادم عمدا پیام دادم عکس پسری ک چن روز پیش باهاش تو رابطه بودمو براش فرستادم گفتم بگو اره واقعا تو ما باهم نمیساختیم و منم الان یکی بهتر جایگزینش شده اون ضرر کرد ن من اولش رفیقش نگف ک اکسم تو رابطس فقط گف‌خوبه اونم و همگی خوبیم و این داستانا بعد ک من عکس اون پسرو فرستادم اونم گف اره خوبه مبارک باشه دوتاتون یکی‌بهترو جایگزین کردید و امیرم با یه دختره هم رشته خودمون تو رابطس و یه دوتا عکس فیک از یه دختره هم ک بی نهایت زیبا بود برام فرستاد و گف اینه🤦🏼‍♀️😂اکسم قبلا ک باهم بودیم میگف این رضا (رفیقش) خیلی چاخان میگه حرفاشو و میگف همیشه عکس دخترای دافو میفرسته میگه این رلمه و اکسام بودن 

واسه همین امشبم فهمیدم داره چاخان میگه باز و میخواد اونم منو بسوزونه ک بگه اره اونم با بهتر از تو توی رابطس😂 فقط موندم چرا این وسط این خواست منو بسوزونه من واسش عکس پسررو فرستادم چون میدونم دهن لقه میره فوری ب اکسم میگه و نشون میده اما اون چرا خواس منو بسوزونه ب اون چ اخه😕😂

..

خدایی فازت چی بود از این کار ؟؟

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد بود خلاصشو بگید

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

حالا تو ک با یکی جدید رفتی تو رابطه خواستی عکس بفرستی برا قبلی ک چی بشه . برید ب جا این سبک سریا  درستونو بخونید ی چیزی بشید 

اینجا می نویسم تا ببینم چقدر طول می کشه یکیو رو فراموش کنم

خب خواستم بسوزه اکسم فک کرده بعدرفتنش من غمباد میگیرم

ببخشیدا فکر کنم بیشتر خودت سوختی 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡