2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در هر صورت لرن بختیاری بختیاریه الان همین بندر دیلم و گناوه هم بری متوجه میشن که اونا هم لری جنوبی ح ...

متوجه صحبتتون نشدم.اما لر دو دسته میشه یکیش لر یکیش بختیاری...ولی این لر و بختیاری باهم متفاوتن

خوزستانم💔
لر دو‌گروهه لر بزرگ که شامل بختیاری ها میشه  لر کوچک که شامل لر لرستان میشه  دوستتون اطل ...

اشتباه نکن لر بززگ علاوه بر بختیاری شامل لرای کهگیلویه وو بویراحمد و لرای اطراف میشه 

منم یه دوستی دارم بختیاریه میگه ما لر نیستیم 

اتفاقا لر اصیل اند جالب هست من خودم یه طرفم لر هست و لری حرف نمی زنم اما میفهمم بختیاری ها خیلی غلیظ لری حرف میزنند

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
اشتباه نکن لر بززگ علاوه بر بختیاری شامل لرای کهگیلویه وو بویراحمد و لرای اطراف میشه 

بله درسته  

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
راست میگه لر با بختیاری فرق داره لر شامله خرم ابادو بروجرد میشه اما بختیاری واسه خودش ایل داره طای ...

عزیزم لرستانیا هم طایفه طایفه هستن 

الیگودرز و ازنا و درود و کوهدشت و پلدخترم مال لرستانه 

الیگودرزیاش بختیارین 

جواب احمق ها رو نمیدم 😂
اتفاقا لر اصیل اند جالب هست من خودم یه طرفم لر هست و لری حرف نمی زنم اما میفهمم بختیاری ها خیلی غلیظ ...

خیر ما بختیاریا زبونمون با لرا متفاوته.شبیه هستند ولی ما متوجه نمیشیم حرف زدن اونارو.

خوزستانم💔