2777
2789

کسی که برق کار از خیلی چیزا سردرمیاره.حتی تعمیر لوازم خانگی...ورامد خوبی هم داره

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دو نفرو میشناسم خیلی درآمدشون خوبهعلاوه بر برق کشی تعمیر و نصب لوازم برقی هم انجام میدن

میدونید یه خاستگاری واسم آمده اینه شغلش ولی نگفت چقدر درآمد داره

وخدایی که به شدت کافیست..  
نمیدونید حدودی چقدر؟

برق کاری یه شغل ازاده دقیق نمیشه گفت درامد داره.اگه کارش خوب باشه و مشتری زیاد باشه درامدشم خوبه اما چیزه زیادی سردر نیاره و مشتری کم باشه درامدش هم کمه

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

میدونید یه خاستگاری واسم آمده اینه شغلش ولی نگفت چقدر درآمد داره

نصب و تعمیر هم انجام میده؟

خب ازش بپرس تقریبا درآمدش در ماه چقدره؟

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست