2777
2789

راحت ترین چادر لبنانیه‌‌. من ۶۰ درصد مواقع میپوشم. بخصوص فصل گرما چون از زیر لباسم نپوشی حتی پوشیده ای .

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داشتم مینوشتم تو اون تاپیکت قفل کردی اومدم اینجا: (همون تاپیک اشنایی با حجاب) 

تعجب میکنم چرا بعضیا گفتن از 5، 6 سالگی؟! 

چرا بچه رو از اون سن اذیت کنی خصوصا تو گرما؟ این جوری که بچه برعکس زده میشه از حجاب

9 سالش شد روسری های رنگارنگ و رنگ شاد براش بخر

به عنوان لباس همین جوری بخر این چیزا رو هدیه تولد و اینا نکنی چون دیدم بعضیا گفتن هدیه بده میگم بچه ممکنه دوست داشته باشه چیزای دیگه ای مثل اسباب بازی هدیه بگیره اگه جای چیزایی که دوست داره روسری بهش هدیه بدی زده میشه از حجاب خصوصا اگه کوچکتر از سن تکلیف باشه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ادامه پیام قبلیم اینو یادم رفت بگم اجبار نکن بهش حجاب رو بذار خودش انتخاب کنه معرفی میتونی بکنی ولی اجبار نه چون نتیجه عکس داره

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏