girlfromfrance مدیر استارتر عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 114 عنوان رفقا ی دبر تو فیزیک بگین قشنگ مفهوم ونهایی وتست رو جا بندازه 53 بازدید | 8 پست چن تا منبع پرست ودرمونم بگین دیروز | 22:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فردایدیروز عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 443 داخل تلگراماستاد جشانی پورفیلم هایی که میزارن عالیهههرایگانم هست(امتحان کردم)تست کار میکننجزوه هم میدن و داخل کانال گذاشتندر کل عالیههم فیزیکهم شیمی و ریاضیهم زیست
girlfromfrance مدیر استارتر عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 114 قضاتی البته تاپیک قبلیت راهنمایی کردم یه لایک هم نزدی بببین صفرم هااا سنمم بالاس یکی بکو خوب باشه منابعم بگو هزاران لایک طلایی
roshad22 عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 921 بببین صفرم هااا سنمم بالاس یکی بکو خوب باشه منابعم بگو هزاران لایک طلایی قضاتی از صفر میگه تا سطح بالا روش هاش هم سریع و راحته خوبه منابع هم بانک تست خودش و میکرو و الگو
girlfromfrance مدیر استارتر عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 114 قضاتی از صفر میگه تا سطح بالا روش هاش هم سریع و راحته خوبه منابع هم بانک تست خودش و میکرو و الگو دمت گرم برات صلوات میفرستممنابع شیمی وریاضیم بگو
roshad22 عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 921 دمت گرم برات صلوات میفرستممنابع شیمی وریاضیم بگو شیمی هادیان فرد بودم من میگن فراهانی هم خوبه منابعش هم سه سطحی و تیتانیوم و مبتکران و خیلی سبز خوبن هر کدوم خودت راحتتری ریاضی معین کرمی و آیکیو و الگو
girlfromfrance مدیر استارتر عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 114 شیمی هادیان فرد بودم من میگن فراهانی هم خوبه منابعش هم سه سطحی و تیتانیوم و مبتکران و خیلی سبز خوبن ... منابع خودت چی بود ک تهران اوردی ناموسا همشو بگو