2777
2789
عنوان

بیایی از کسایی که مسخره می‌کردن موردی رو و سرشون اومده بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 33545 بازدید | 622 پست
اخ گفتی داغ دلمو تازه کردی دختر داییم چقدر مسخره کرد منو واسه شوهرم چون مال روستا بود....اتفاقا از ه ...

من مثلا کفش میخریدم میگفت طرف مگه تو دهاتتون کفش فروشیه.اون یکیم یه حرف زد که دیگه پا خونش نزاشتم .اخه دلم میسوخت خودشونم حومه تهران بودن.و شهر من خیلی شهریتش بیشتر از اونجاست.و فخر به شهر و قیافه که اصلا مغنی نداشت برام.بعد جالبه یه روستایی که از نظر رفتاری انقد سطح‌پایینن.من کلاهمه افریده ها خدا برام محترمن.خیلی میترسم که فکرمم مسخره کنم کسیو.ولی دلمو شکوند و تو مراسم رفتارایی دیدم ازشون داغون داغون که من فقط با هنگی نگاه میکردم.جالبه یکیشون گفت وای اصلا اینجا معلوم نیست دهاته.در صورتی که حتی اسفالت نداره.فقط چون میدونستن چقدر منو عروس خانم مسخره کرده میخواستن مثلا کم نیارن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه ها من كامنتارو خوندم و خيلي روم اثر گذاشت، يه جاهايي اشكم دراومد حالا بيايد بگيد چي كار كنيم كه خدا كارامونو و حرفايي كه دل ديگرانو شكستيم ببخشه؟

من ازت حاجتمو مي گيرم بين قلب من و تو عاشوراست ❤️❤️🙏🙏💝💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت برخورد نکردی باهاش؟

وقتی شوهره خودم به گوشش رسونده بود چه برخوردی با خواهرش بکنم.‌مقصر شوهره دهن لقه خودم بود. جالبه بعدها دیدم کل ارنج خودش خیلییی فجیع تر از دست من سوخته ولی زیره خرواری مو پنهون شده😐شوهرم پر مویه. 

الان که ۷سال گذشته که نه. ولی بعد از این همه کش و قوس و بعد از یکی دوماه حتی۱درصد هم براش مهم نیس و زیربار نرفت برم لیزر.‌کف دستمه

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

همینه  که میگن  از دیگران  عیبجویی  نکنین 

هر کی که از دیگران  عیب جویی  میکنه  نمیمیره  تا عین همون اتفاق براش میوفته 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

خواهرم اخلاقای منو مسخره میکرد. بچش شد فتوکپی. خودم😂😂😂😂

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!

من اتفاقاي تاپيكاي ني ني سايتو ميخونم همون سرم مياد

به همين سوي چراغ قسم يه تاپيكو هفته قبل خوندم و بنظرم خيلي عجيب بود سرم اومد

ديگه ميترسم هر تاپيكي برم  

نميدونم چرا خوباش سرم نمياد  

انّ مع العسر يسرا . فاّن مع العسر يسرا

من مسخره نکردم دلم سوخت سفره حضرت ابوالفضل خونه مامانم انداختم دوست مامانم امدگفت شوهرش باوجودنوه ودامادوعروس بایه زن شوهرداردوسته ودارن جدامیشن خودشم تازه سرطان رحمش خوب شده بود،براش خیلی گریه کردم یک هفته نکشیدفهمیدم شوهرم سالهاست بازن دوستشه ومن تازه فهمیدم.نمیدونم چراخداسرخودم اورد.

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤

منع خودم يادم نيس الان

ولي زنعموم يادمه يبار بخاطر اينكه صورتم مو زايد داشت گفت وااااي برو ليزر و فلان وگرنه هيچ مردي سراغت نمياد😐من از ١٥سالگي با وجود خاهر بزرگتر كلي خاستگار داشتم اخرشم ١٩ يه شوهر خوب و پولدار كردم الان ٢٦ سالمه ولي دختر خودش كه همسن منه هييييييچ خاستگاري نداره هيچ مردي سراغش نمياد البته من ازين موضوع خوشحال نيستم خودم چنتا خاستگار پيدا كردم واسش ولي پسرا نخاستن

دل شكستن تاوان داره من همش سعي ميكنم چيزي نگم ناراحت شه كسي

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
من مسخره نکردم دلم سوخت سفره حضرت ابوالفضل خونه مامانم انداختم دوست مامانم امدگفت شوهرش باوجودنوه ود ...

عزیزم این قانون کائناته که به هرچیزی فکر کنی یعنی داری فرکانست رو به سمت اون اتفاق میفرستی و باعث میشه تا مثل یه آهنربا جذب شما بشه..کتاب 4اثر رو پیشنهاد میکنم بخونید خیلی توی تغییر نگرشتون تاثیر داره

You've shown me I have reasons I should love myself
مممممن خوده من🙌یعنی ب هرچی یه نیسخند کوچیکم زدم سرم اومد😂از دوستام ایراد میگرفتم ک بعد عروسیش انقد ...

منم قبلا با خودم ميگفتم بعضي دخترا چرا ازدواج ميكنن ديگه مثل مجرديشون به خودشون نميرسن

عينا سر خودم اومد  

انّ مع العسر يسرا . فاّن مع العسر يسرا
اخه ادم ازدواجي يي نبودم يكي زود ازدواج ميكرد همش ميگفتم عقب مونده ترسيده شوهر گيرش نياد خب ميذاشت ح ...

قسمت ادم که براش بیاد زبون همه بسته میشه

✳️ من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده! #بعد_از_نماز_برای_ظهورت_دعا_میکنیم
خواهر شوهر من هر کیو که فکرشو کنین مسخره میکنه و میخنده. از نوزاد تازه دنیا اومده بگیر تا پیرزن و پی ...

عین جاری من،حتی رعشه سریکی ازخاله های شوهرموکه سکته کرده بوداداشودرمیاورد،توفامیل یکی نبودکه ازش تیکه نشنیده باشه،اشک دخترخاله وعروس عمه رودراورده بود،هرکی به من میرسیدمیگفت خدابه فریادت برسه،ولی آخ نمیگه روزبه روزموفقترازدیروز.

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤
منم قبلا با خودم ميگفتم بعضي دخترا چرا ازدواج ميكنن ديگه مثل مجرديشون به خودشون نميرسن عينا سر خودم ...

منم...مجردیم قرطی تر بودم...الان ساااااده...کلی از لباسایی ک دارمو ازشون خجالت میکشم نمیپوشم

سوال کردم.دایی شوهر محرم نیست؟ روسری سر نکنه مشکل شرعی داره؟

نه محرم نیس

دایی بابای خودت و عموی بابای خودت بهت محرمند

✳️ من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده! #بعد_از_نماز_برای_ظهورت_دعا_میکنیم