اخ گفتی داغ دلمو تازه کردی دختر داییم چقدر مسخره کرد منو واسه شوهرم چون مال روستا بود....اتفاقا از ه ...
من مثلا کفش میخریدم میگفت طرف مگه تو دهاتتون کفش فروشیه.اون یکیم یه حرف زد که دیگه پا خونش نزاشتم .اخه دلم میسوخت خودشونم حومه تهران بودن.و شهر من خیلی شهریتش بیشتر از اونجاست.و فخر به شهر و قیافه که اصلا مغنی نداشت برام.بعد جالبه یه روستایی که از نظر رفتاری انقد سطحپایینن.من کلاهمه افریده ها خدا برام محترمن.خیلی میترسم که فکرمم مسخره کنم کسیو.ولی دلمو شکوند و تو مراسم رفتارایی دیدم ازشون داغون داغون که من فقط با هنگی نگاه میکردم.جالبه یکیشون گفت وای اصلا اینجا معلوم نیست دهاته.در صورتی که حتی اسفالت نداره.فقط چون میدونستن چقدر منو عروس خانم مسخره کرده میخواستن مثلا کم نیارن
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی شوهره خودم به گوشش رسونده بود چه برخوردی با خواهرش بکنم.مقصر شوهره دهن لقه خودم بود. جالبه بعدها دیدم کل ارنج خودش خیلییی فجیع تر از دست من سوخته ولی زیره خرواری مو پنهون شده😐شوهرم پر مویه.
الان که ۷سال گذشته که نه. ولی بعد از این همه کش و قوس و بعد از یکی دوماه حتی۱درصد هم براش مهم نیس و زیربار نرفت برم لیزر.کف دستمه
خواهرم اخلاقای منو مسخره میکرد. بچش شد فتوکپی. خودم😂😂😂😂
دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟ دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟ این نبض زندگی ... بی وقفه می زند! فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...! دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ... طوری نمی شود... فردا بدون من ...!
ولي زنعموم يادمه يبار بخاطر اينكه صورتم مو زايد داشت گفت وااااي برو ليزر و فلان وگرنه هيچ مردي سراغت نمياد😐من از ١٥سالگي با وجود خاهر بزرگتر كلي خاستگار داشتم اخرشم ١٩ يه شوهر خوب و پولدار كردم الان ٢٦ سالمه ولي دختر خودش كه همسن منه هييييييچ خاستگاري نداره هيچ مردي سراغش نمياد البته من ازين موضوع خوشحال نيستم خودم چنتا خاستگار پيدا كردم واسش ولي پسرا نخاستن
من مسخره نکردم دلم سوخت سفره حضرت ابوالفضل خونه مامانم انداختم دوست مامانم امدگفت شوهرش باوجودنوه ود ...
عزیزم این قانون کائناته که به هرچیزی فکر کنی یعنی داری فرکانست رو به سمت اون اتفاق میفرستی و باعث میشه تا مثل یه آهنربا جذب شما بشه..کتاب 4اثر رو پیشنهاد میکنم بخونید خیلی توی تغییر نگرشتون تاثیر داره
You've shown me I have reasons I should love myself
✳️ من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️ ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست! ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست! 🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد! 💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است! ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌 ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴 ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید … سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده! #بعد_از_نماز_برای_ظهورت_دعا_میکنیم
✳️ من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️ ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست! ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست! 🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد! 💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است! ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌 ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴 ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید … سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده! #بعد_از_نماز_برای_ظهورت_دعا_میکنیم