2777
2789
عنوان

بیایی از کسایی که مسخره می‌کردن موردی رو و سرشون اومده بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 33555 بازدید | 622 پست

عمه کوچیکه ی من ک ازدواج کرد, همسرش بنده خدا یکم دندوناش نامرتب بود اما آدم بسیااااار شریف و خوبی بود. (چندوقت بعد کامل دندوناشو درست کرد خیلی عالی شد.) بعد زنعمو بزرگم تو هر جمعی ک بود, دهنشو کج و کوله میکرد و ادای شوهرعمم رو درمیاورد و هرهرررر میخندید و مسخره میکرد... چند سال بعد واسه پسرش زن گرفت, ینی عروسه دهنشو ک باز میکرد , شونصد تا دندوناش ب طرز زشتی میزد بیرون... بمااااااند ک چقدر ایرادای دیگه هم داشت. 

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خالم ب داماد ما ایراد میگرفت ک پیره و ب خواهرم ک دیر ازدواج کرده.البته دامادمون نه سال از خواهرم بزرگتر بود و خواهرمم 24 سالش بود.الان داماد خودش11 سال بزرگتره و دختر خودش 26 سالگی ازدواج کرده

یکی از نزدیکان مسخره ی پسر باجناقش میکرد ک با فلانی رابطه داره...

بعد از یک سال پسرش با همون زن رابطه برقرار کرد😐

یا باز یکی از آشنایان مسخره ی دخترای بد حجاب یا بیحجاب رو میکرد و دختراشون رو بدجور منع میکردن...حالا عروسایی گیرش اومده ک با ساپورت جلو نامحرم میچرخن...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

من تا حالا هرررر شماتتی کردم سرم اومده 

ولی بازم آدم نمی شم . ادامه میدم 😢

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

آهان اینو بگم 

بلا استثنا خانما و آقایونی که به پوشش اطرافیانشون ایش و ویش میکردن، یا عروس یا دختر بدحجاب از دید خودشون گیرشون افتاده 😊

بعد اون موقع تازه روشنفکر میشن 

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
به صورت پر جوش دختر همسایمون خندیدم صورتم جوش زد به سنگ تیرویید مادر خواستگار خواهرم ۱۰ مین خندیدم ...

یذره به پووول بخند خدارو چه دیدی😂

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

خواهر شوهرم بچش کوچیک بود رفتیم خونش فرشش خیلی کثیف بود و بقیه وسایلم مقداری به شوهدم کلی غر زدم که چرا جلو بچشو نمیگیره من دیگه خونش نمیام اعصاب کثیفی ندارم الان که خودم بچه دار شدم دیدم برا اینکه بچه رو روال طبیعی رشد کنه نباید بهش نکن بکن کرد و همین باعث میشه خونه هم به تمیزی قبل نباشه

خواهر شوهرم لاك زده بود قبلا هم به نظرم لاك داشت يه لحظه از ذهنم گذشت كه حتما نماز نميخونه،به نيم ساعت شايد نكشيد كه ديدم نيست گفتن رفته نماز، منم يه مدته ترك كردم نمازو😔😔😔 كلا خيلي چيزا پيش اومده حتي يه بار تو ذهنم مارك لپ تاپ دوستمو كه ديدم گفتم اين چه ماركيه كي اين مارك ناشناخته رو ميخره شرايط جوري پيش اومد كه خودم همون ماركو خريدم و ...  خدا ببخشه منو