2777
2789
عنوان

بیایی از کسایی که مسخره می‌کردن موردی رو و سرشون اومده بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 33542 بازدید | 622 پست

مادرشوهر من کسی رو منع یا مسخره نکرده 

ولی دوس داشته یه عروس محجبه نمازخون باایمان گیرش بیاد ، ولی به جاش یه عروس قرتی بی حجاب گیرش اومده 😂

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مال یه شهرستانم کوچیکم نیست خیلی تمیز و با کلاسه و اکثرا فرهنگین.ولی به سری اقوام همسرم بهم میگفتن دهاتی.دقیق الان دو تا خانواده که خودشون و دختراشون بهم میگفتن هر دو عروسه یه روستا شدن با مردم بی کلاس.منظورم جسارت به دهات نیست ولی این روستا واقعا به جورین

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

من یکی از فامیلامون ازد کرد

بعد شوهرش تایم کارش از صبح بود تا شب

من باخودم گفتم چقدر مزخرف

اینکه همش سرکاره 

فقط ی شب باهمن ک اونم...

دقیقا ازد کردم تایم کار شوهرم همینه😐

عزیزم خب این موضوع همون شتره اس که دم خونه ی همه میخ‌وابه

اخه ادم ازدواجي يي نبودم يكي زود ازدواج ميكرد همش ميگفتم عقب مونده ترسيده شوهر گيرش نياد خب ميذاشت حداقل ب بيست ميرسيد خودم ١٨ سالگي عقد كردم الانم فكرشو ميكنم فقط ميگم چرررررا

به نام قدرت مطلق الله

منع نکنید فقط ....واقعا این حدیث امام صادق اگه اشتباه نکنم که اگه کسی و منع کنید از کاری نمیرید تا به اون درد دچار بشید ....من به عینه دیدم کسی که طلاق و اعتیاد بچه های مردم تو بوق و کرنا میکرد ...از 3 پسرش 2 تاشون معتاد شدن یکیشون طلاق گرفت 2 بار اینو دیدم ...واقع مواظب حرف زدنمون باید باشیم گاهی بی غرض هم هست ولی.....

مادر شوهرم راه میرفت به لباس پوشیدن همه دختر جوونا گیر میداد حالا دختراش قشنگ یه👍نشونش میدن

به ابرو برداشتن واصلاح کردن دخترای فامیل گیر میداد الان دختراش ابرو که برداشتن هیچ رنگم میکنن

به آرایش کردن ورنگ رژ دخترای فامیل گیر میداد حالا دخترای خودش بدون آرایش وکرم پودر بیرون نمیرن

والا من نمیدونم آخه چرا باید آدم حد وحدودشو نشناسه و به دیگران گیر بده از نظر من نوع پوشش وآرایش واقعا یه مساله شخصیه که به خود شخص وفرهنگ خانواده ( منظورم پدر مادر شخص) مربوط میشه چکار به بچه مردم دارید خداییش؟شماها که از پس کار بچه خودتون بر نمیایید؟

به صورت پر جوش دختر همسایمون خندیدم

صورتم جوش زد

به سنگ تیرویید مادر خواستگار خواهرم ۱۰ مین خندیدم

الان ۵ ساله درگیر تیروییدم😶😶😶

به هر چی بخندم سرم میاد

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!

خاله ی من به قشنگی دخترش خیلی مینازید فکرمیکرد دخترش تحفه ست هرکی ازش خواستگاری میکرد مسخره ش میکردن و دعوا راه مینداختن دوبار ازدواج کرده هردوبار به طلاق ختم شده الانم بدون شوهر سیرمیکنه شاخشون شکست

خواهرشوهرم همش منو به خاطر سارافون پوشیدن یا اینکه موبیرون بود مسخره میکرد سه تا عروس آورده یکی از ی ...

دایی شوهر مگه محرم نیست؟

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن