2777
2789
عنوان

بیایی از کسایی که مسخره می‌کردن موردی رو و سرشون اومده بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 33555 بازدید | 622 پست

من خیلی زیاد مهربونم خیلی دلسوز همم خیلی هم ضربه خوردم از ساده دلیم.به خاطرهمین خیلی مسخره شدم.جوری که من شیطون و وروجک الان اکثرا جاها ساکتم.ولی تویه سری جمع ها انقد شیطونم که 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همش به خواهرم میگم شوهرت سرکار نمی ره و معتادچی میخورید یا همش میگم این به طرز تربیتش آخرش بچه ه ...

ن نگو اصلا

اون خودش داره زجرمیکشه حرف شما اذیتش میکنه

من خواهرم شوهرش دیپلم خب ازاول کارکرده وی باباپولدارداره کمکش کرد خونه خرید خونه قیمتش یهورف بالا ی خونه عالی خریدن ووسایل خوب

شوهرمن فوق لیسانس  سرش توکتاب ودرس بوده ننه باباشم ازبچکی ازدست داده  نبوده کسی کمکش کنه

نتونسیم خونه بخریم.همش میگه اونا که خونه ندارن چکارمیکنن. شماچکارمیکنین حس میکنم باتمسخرمیگه

چون خیلی حرف زدنش تمسخرگونس.ولی من له شدم ازطذز حرف زدنش ولی ازخداخواستم یروز بهترین خونه روبهم بده..دله..میشکنه

چه حرف قابل تأملی زدین 👌

من همسر خودم چند سال درگیر بود همه تعجب میکردن من مثل قبلم .از روز اول برا هر کاری رفت بیرون از زیر قران ردش کردم ولی نمیشد.ولی هر روز میگفتم خدایا به غیر خودت محتاجم نکن.دو‌تامونم میگفتیم امتحان خداست.یه بار من به اون‌دلگرمی میدادم یه با. اون میدید من کم اوردم اون‌دلگرمی.گذشت باورت میشه این برج هم اولین برجی بود یکم اروم بودم .ولی خیلیا زخم زدن بهم تو این مدت.الان یکی خودش درگیر شده من مثل اون نیستم انقد ناراحتم انقد ناامیده

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

ن نگو اصلا اون خودش داره زجرمیکشه حرف شما اذیتش میکنه من خواهرم شوهرش دیپلم خب ازاول کارکرده ...

اخ گفتی یه دوست داشتم خونه داشت بعد به پراید خریدن.دم به دم به من میگفت وای تو هیچی نداری نه خونه نه ماشین.وای با این قیمتا شاید بیست سال دیگه بتونی یه چهل متری بخری.هر روز زنگ میزد.منم قشنگ کات کردم باهاش جوابشو ندادم.در عرض یه سال هم خونه خریدم هم ماشین معمولین و با قسط ولی برا خودم نعمته.

نمیدونم چرایهو گریم گرفته..بچه ها سعی کنیم هرگز قضاوت نکنیم

هرکی خونه داره خدا بیشترشو بده وبرکتشو وخیرش رو

هرکی نداره روقضاوت نکنیم

هرکی معتاده زشته هرعیب اکتسابی یاخدا دادی داره

هرکسی روکه بچه نداره یاتعداد بچه هاش زیاده

هرکی جیبش خالیه ونمیتونه تیپ بزنه ومیگیم این تیپش مال عهد بوقه وخزه تیپش.هرکی بچش خوب نشده.وهزاران چیز دیگه...

برای همه دعاکنیم

خدایا مارو ب خودمون وامگذار.خدایاکمکمون کن قضاوت نکنیم

موهاشم حسابش نمیکنن؟؟چرا این جمله برام نامفهومه.

شاید منظورش پشمشون حساب نمیکنن

اخ گفتی یه دوست داشتم خونه داشت بعد به پراید خریدن.دم به دم به من میگفت وای تو هیچی نداری نه خونه نه ...

ابجیمم یاهمه ب من میگن وای شما دیگه چجوری بااین قیمتا میتونین بخرین

ولی من میدونم  کل دنیا مال خداست اگه خدابخاد یه خونه  که هیچی..جهانی از آنم خواهدشد..

شایدم خدانخادبهم خونه بده..بجاش ی چیز عالیه دیگه بده 

نمیدونم چرایهو گریم گرفته..بچه ها سعی کنیم هرگز قضاوت نکنیم هرکی خونه داره خدا بیشترشو بده وبرکتشو ...

دعای همیشگیمه.من هنوزم تو زبونم نمیچرخه ولی دو سال پیش یکی از همونایی که میگفتن دهاتی بهم.جلو جمع گفت چرا بچه نمیارید بسه دیگه من موندم اصلا همه میدونن همسر من مخالفه و حالا هر دلیل.اصلا فکر کن اون طرف مشکل داره فکر نمیکنی دلش میشکنه.اخر شبم ما ماشبن نبرده بودیم دامادشگفت بیاید برسونمتون سر راه دخترش سوار ماشین نمیشد .خلاصه گذشت ولی بعدش یه اتفاقی افتاد که من حتی نمیخوام بگم به  خاطر شکستن دل من بود.مگه من کیم .

ابجیمم یاهمه ب من میگن وای شما دیگه چجوری بااین قیمتا میتونین بخرین ولی من میدونم  کل دنیا مال ...

اصلا یه جوری شد که من به ذهنمم نمیرسبد توکلت فقط به خودش باشه

ابجیمم یاهمه ب من میگن وای شما دیگه چجوری بااین قیمتا میتونین بخرین ولی من میدونم  کل دنیا مال ...

اگر اعتقاد داری.من یه  ذکر هست دو ماه روزی چهارصد مرتبه خوندم.از صبح تا شب وقت داری.خیلی زیاد نیست.برا رزق و‌روزی من هنوز تموم‌نشده بود دوماهم که استارت برا خونه خورد