2777
2789
کد E008 هم برام چک نمیکنه میگه شماره اشتباه هساینو چکار کنم؟

ببخش گلم میشه از کارت هات یه عکس بدی 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم صبر کن

عزیزم چرا مارک ماربر نخریدی ؟هر وقت میخری ماربر بخر معتبر تره من الان زدم بازم نوشته ابطال شده فردا حتما ببر جای که خریدی بهش بگو

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
عزیزم چرا مارک ماربر نخریدی ؟هر وقت میخری ماربر بخر معتبر تره من الان زدم بازم نوشته ابطال شده فردا ...

چمی دونستم

اینم بچم از پس اندازش خریده

اولیه چی اون پشتش زده E008 هر چی میزنم اینم نمیاره

عزیزم چرا مارک ماربر نخریدی ؟هر وقت میخری ماربر بخر معتبر تره من الان زدم بازم نوشته ابطال شده فردا ...

الان سرچ کردم میگن شاید کارگاه جمع شده اخه هیچ نشونی از تقلبی هم نداره 

ابطال شده یعنی تقلبی؟

نمیدونم تو اینستا دیدم نوشته بود ابطال یعنی تقلبی دقیق نمیدونم انشالله که تقلبی نیست اگه از طلا فروش معتبر خریدی دیگه جای نگرانی نیست

نه خوب نیست دربیشترمواقع تقلبیه همین امروزتایپکی بودپارسال خریده ۵تومن برده کادوحالافهمیدن تقلبیه ال ...

دقیقا اومدم همینو بگم شما گفتی

ارزش خرید نداره اصلا

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بستگی داره اگه این پس اندازه برای یک ماه باشه مثلا بخوای زود بفروشی  اصلا به درد نمیخوره ولی اگه بری چند سال میخوای خیلی خوبه اینکه زود بفروشی فک میکنم ضرر هم کنی چون وقتی میایی بفروشی وزنش رو که حساب کنن به چیزی باید ازش کم بشه دقیق نمی‌دونم برای ا از وزنش یه چیزی کم و اون میشه وزن اصلی