2777
2789
عنوان

بیایی از کسایی که مسخره می‌کردن موردی رو و سرشون اومده بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 33602 بازدید | 622 پست
من مرد قد کوتاه دوست نداشتم گیرم اومد    

ااای وای منم

الان همش بهم میگن شوهرت کوتاس میگم من دوس دارم راضیم ب شما چ

ولی خدایش دوس داشتم لاغرو قد بلند بود

یه دنیا انسان،یه انسان👨دنیام💕

یه بنده خدایی توفامیل ما بودیه خانواد۶ ای روبخاطربچه معلولشون دست مینداخت زدوبعدازچندسال بفاصله دوسه سال دوتاازنوه هاش یکی سندرم داون یکی دیگه هم مشکل ژنیتیکی توخونوادشون پیداشد

زمانی که صدای انقلاب فرانسه بلندشدماری آنتوانت پرسیدمردم چه میخواهند؟گفتند گرسنه اندونان میخواهند..اوکه ازجامعه خبرنداشت گفت اکنون که نان ندارندچراشیرینی نمیخورند...این است حکایت روزگارما.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن از هرچی بدت میاد سرت میاد واقعا راسته

اره

فقط از پسر عموم خییییلی بدم میومد تو مجردی خاستگارم بود به خدا میگفتم درسته ازهرچی بدت بیاد سرت میاد ولی توروخدا اینو سرم نیار خداخیرش بده اینو حرفم گوش کرد ازت متشکرم خدا

اره فقط از پسر عموم خییییلی بدم میومد تو مجردی خاستگارم بود به خدا میگفتم درسته ازهرچی بدت بیاد سرت ...

😀منم قول دادم دیگه از اسمی بدم نیاد😀

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
جلال

خخخخ من بچه بودم عاشق دوس بابام بودم . اسمش جلال بود . میدیدمش قلبم میزد اصن خیلی میخاسمش . همشم فک میکردم بخاطر من ب بابام نزدیک میشه . خیلیم خوشگل بود . سفید و بور شبیه خارجیا بود . هنوزم مرد مثل اون دیگ ندیدم . بعد یبار دندونم درد میکرد بابام کار داشت نمیتونست . ب جلال گفت ببرتم درمانگاه . وای انقد خوشحال بودم تو پوست خودم نمیگنجیدم . سوار تاکسی شدیم  . راننده گفت اقا دخترتونه ؟ هیچی دیگ نابود شدم . همون موقه هام زن گرفت دیگ با خاک یکسان شدم . الان خیلی از اسم جلال خوشم میاد واسم نوستالوژیه

اره منم دوست داشتم ولی الان دلم نمیاد عوضش کنم مهربونه باهام

وای ک ی تاره موشو ب جهان نمیدم،کوتاهیش زشتیش هیچیش جلو چشمم نمیاد انقد میخامش

یه دنیا انسان،یه انسان👨دنیام💕

یکی حوصله کارای خونشو واشپزی نداشت تودلم وفکرم  گفتم مگه میشه ادم اینقده بی حوصله!

حالاخودم اونطوری شدم ی مدت

یکی مسخرم کرد بچه پشت سرهمی اوردم.حالاخودش درارزوی بچس

کمرم دردمیکرد سزارینیم.جای میرفتم باید ب دیوارتکیه میزدم.دوسم همش باخنده میگف پیرزن دیوار پیداکردم برات(جای ک بودیم)حالا خودش همش دنبال دیواره ولی من خوب شدم

یک نفر بچه نداشت همش نمازاشواول وقت میخوند بعدکسی بخاطرکارابچه دیرترمیخوند میگف مگه میشه ادم برنامه میریزه وکارشوزودترانجام میده.حالا خودش نمیتونه اول وقت بخونه

من معتقدم حتی ی لحظه از ذهن هم بگذره ادم به سرش میاد.

خیلی مورد دیدم.چ برادیگران براخودمم که گفتم. پناه برخدا بگیم فقط چیزی باب میلمون نییس چون هیچکی ازخودش خبرنداره ونمیشه دیگرانو قضاوت کرد به هیچ عنوان

خدایا منو به خاطر تموم حرفهایی که خواسته یه ناخواسته زدم ببخش

منم همینطور... 😓🤲

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋