2777
2789
عنوان

ذخیره تخمدان

36020 بازدید | 59 پست

خواهری های گلم من آز ذخیره دادم حدودا نه بود و رنج نرمال ازیک تا 10/7بود الان سه ماهه لتروزول خوردم و هرمال چندتا فولی دارم اما ماه اول فقط یکی بالغ بود و ماه دوم و سوم دوتا بالغ داشتم الان دکتر باز واسم همون دارورو داده به نظرتون ذخیرم کم نمیشه اینجوری؟

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍

اچ سی جی بزن باردار میشی

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

9 بود!؟ 

یعنی پلی کیستیک هستی!؟ 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.

ذخیره تخمدان به طور نرمال خودش کم میشه. ولی با داروهای تحریک تخمک نذاری، سریعتر کم میشه.

اما خدا رو شکر ذخیره ی تو بالاست. یعنی هرچقدرم بخواد کم بشه، بازم مشکلی پیش نمیاره.

ضمنا فکر نکن که بعد از دو سه ماه، یهو ذخیره ات میشه ۸ یا کمتر!

فکر میکنم برای یک سال دارو گرفتن، حدود ۱ یا ۲ بیاد پایین.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
اچ سی جی بزن باردار میشی

یعنی آمپولشو بزنم میشه؟؟

آخه من بدون آمپولم آزاد میشه آخه کیست نمیشه و کیت تخمک گذاریم مثبت میشه پری هم سروقت میاد

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍

بنظرم دکترتو عوض کن بمن کلومیفن داد دو ماهه باردار شدم انشاالله تو هم میشی من پیش متخصص میرفتم

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
amh توی هر زمان از سیکل، میزان ذخیره تخمک رو نشون میده

آزمایشش گرونه؟ ربطی به ناشتا بودن که نداره؟مثلا من امروز روز اولمه خودم میتونم برم کلینیک بگم این آزمایش رو میخوام؟

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم
یعنی آمپولشو بزنم میشه؟؟ آخه من بدون آمپولم آزاد میشه آخه کیست نمیشه و کیت تخمک گذاریم مثبت میشه پر ...

نه. بدون دستور پزشک خودت کاری نکن.

ضمنا اینجا توی نی نی سایت، کمتر بیا! چون اینجا فقط استرس بهت میده.

مهمترین چیز اینه که آرامش داشته باشی.

خیلی بالاست پلی کیستیک هستی متفورمین میخوری؟ به نظرم دکترت رو عوض کن

دکتر گفت احتمالش هست اما سونو میرم میگه نیستی فقط یه خورده ضعیفی داری

سه جای متفاوت سونو دادم میگن مشکل نداری پلی کیستیک نیستی

الان من پنج روز لتروزول میخورم اونم روزی یکی دوتا فولی 20 و بیشتر روز13 دارم دکتر میگه اوضاعت عالیه اما آمپول نداده برا آزاد سازی

ترسیدم ذخیرم کم بشه بااین لتروزول

متفورمین دکتر داد چون دوکیلو اضافه وزن دارم گفت برای اینکه لاغرشی

آزمایشش گرونه؟ ربطی به ناشتا بودن که نداره؟مثلا من امروز روز اولمه خودم میتونم برم کلینیک بگم این آز ...

بله گرونه. ضمنا همه آزمایشگاهها هم انجامش نمیدن.

حتما زنگ بزن بپرس که بیمه قبول میکنه یا نه. اگه گفتن بدون بیمه انجام میشه، برو آز بده.

پارسال فک کنم حدود ۱۵۰ بود. اگه اشتباه نکنم.

ناشتا بودن هم نمیخواد

بله گرونه. ضمنا همه آزمایشگاهها هم انجامش نمیدن. حتما زنگ بزن بپرس که بیمه قبول میکنه یا نه ...

دوستم انجام داده بود۴۰۰

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢