2777
2789
عنوان

ذخیره تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 36081 بازدید | 59 پست
بنظرم دکترتو عوض کن بمن کلومیفن داد دو ماهه باردار شدم انشاالله تو هم میشی من پیش متخصص میرفتم

قبلش لتروزول خورده بودی؟با لتروزول فولی غالب داشتی؟آمپولم زدی؟

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍
دکتر گفت احتمالش هست اما سونو میرم میگه نیستی فقط یه خورده ضعیفی داری سه جای متفاوت سونو دادم میگن ...

ببین اوضاعت واقعا عالیه.

اگر ریلکس باشی و زندگی عادی خودتو ادامه بدی، مطمئن باش به زووووودی نتیجه میگیری.

وقتی بدنت داره خودش کارشو عالی انجام میده،نیاز به عوض کردن قرص یا آمپول اضافه زدن نداری.

فقط ارامش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. ذخیره تخمدان به طور نرمال خودش کم میشه. ولی با داروهای تحریک تخمک نذاری، سریعتر کم میشه. اما ...

نگران شدم نکنه با لتروزول به یک و دو برسم 

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍
دوستم انجام داده بود۴۰۰

دکتر به من یه سری آزمایش داده بود. کل ازمایشهای پیش از بارداری الان باید حدود ۵۰۰ بشه. پارسال حدود ۴۰۰ شد.

ولی خود amh رو یکبار پرسیدم، گفتن ۱۵۰

بله گرونه. ضمنا همه آزمایشگاهها هم انجامش نمیدن. حتما زنگ بزن بپرس که بیمه قبول میکنه یا نه ...

ممنونم چه گرونه

چجوری تشویق میکنن بچه بیاریم🤣🤣🤣

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم
ببین اوضاعت واقعا عالیه. اگر ریلکس باشی و زندگی عادی خودتو ادامه بدی، مطمئن باش به زووووودی نتیجه م ...

آخه با وجود تخمک گذاری و سه ماه اقدام نمیدونم چرا باردار نشدم خیلی استرس دارم

دکتر میگه شرایط خیلی ایده آلی داری تا نه ماه هم دراین شرایط برای بارداری فرصت داری

ولی من ناامید شدم همه با یکی دوبار استفاده از لتروزول باردار شدن من این ماه چهارمه میخوام استفاده کنم

دکتر به من یه سری آزمایش داده بود. کل ازمایشهای پیش از بارداری الان باید حدود ۵۰۰ بشه. پارسال حدود ۴ ...

دوستم گفت ازمایش ذخیره تخمدان انجام دادم گفت ۴۰۰تموم شده براش ی ماه پیش هم گرفت

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
نگران شدم نکنه با لتروزول به یک و دو برسم 

نه اصلاااااا.

نگران نباش.

من ذخیره ام اولش خیلی کمتر بود.

بعد از دو سال آز دادم، یکی کم شده بود.

اصلا فک نکن الان فوری ذخیره ات کم میشه

ممنونم پشیمون شدم کلا.ذخیرم هرچنتا که میخواد باشه دیگه مهم نیست😂😂😂

من تکمیلی دارم برای من زیاد نشد ولی خوبه انجام بدی

ممنونم پشیمون شدم کلا.ذخیرم هرچنتا که میخواد باشه دیگه مهم نیست😂😂😂

😂😂😂اره ولی وقتی مجبوری باید انجام بدی😢😢

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
نه اصلاااااا. نگران نباش. من ذخیره ام اولش خیلی کمتر بود. بعد از دو سال آز دادم، یکی کم شده بود. ...

شماهم لتروزول یا کلومیفن میخوردی؟ماهی چند تا فولی داشتی و چندتا بالغ؟آمپولم زدی؟باردار شدی؟ببخش خیلی پرسیدم

آخه با وجود تخمک گذاری و سه ماه اقدام نمیدونم چرا باردار نشدم خیلی استرس دارم دکتر میگه شرایط خیلی ...

ببین دوستم، یه چیزی میگم واقعا ازم قبول کن.

اوضاعت الحمدلله عالیه. فقط نباید استرس داشته باشی.

میدونم سخته، ولی چیزی که مانع بارداری میشه، همین استرس و نگرانیه.

اینکه میگم توی نی نی سایت نیا،برای همینه که مدام نگاه نکنی به بقیه و خودتو باهاشون مقایسه نکنی.

هرکس بدنش یه جوره. مطمئن باش تو خیلی زود توی همین یکی دو ماه باردار میشی به شرط اینکه آرامش داشته باشی

شماهم لتروزول یا کلومیفن میخوردی؟ماهی چند تا فولی داشتی و چندتا بالغ؟آمپولم زدی؟باردار شدی؟ببخش خیلی ...

بله منم خوردم. البته من شرایطم فرق داشت. تنبلی تخمدان و اضافه وزن و پرولاکتین بالا داشتم. بهم لتروزول میداد که متاسفانه نشد. کلومیفن هم خوردم اگه اشتباه نکنم. ولی خب مشکلاتم زیادتر بود.

بعدم از دادم فهمیدم ذخیره تخمدانم کمه. برا همین دکتر منو فرستاد برای آی یو آی و آی وی اف. (البته همه اینها رو وقتی بهم داد که یک سال به طور طبیعی و بدون دارو اقدام کردم و باردار نشدم. خیلی ها، خییییییییلی ها توی یک سال اول، باردار میشن)

باید به دکترت اعتماد کنی.