2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش باردار شدین؟برای بقایا سقط انجام دادین

بله عزیزم اول قرص زیرزبون گذاشتم که متاسفانه کامل سقط نشد دیگه خون ریزیم بی نهایت بود دکتر گفت باید کورتاژ بشم . بعدش یه ۷، ۸ ماه بعد باردار شدم برای دختر اولم 

و ۶ سال بعد هم دختر دومم

مادر دو دختر زیبا 💕
بله عزیزم اول قرص زیرزبون گذاشتم که متاسفانه کامل سقط نشد دیگه خون ریزیم بی نهایت بود دکتر گفت باید ...

من پنج روز فقط مثل پریود بودم و دو تا تیکه ببخشید مثل پوست ازم افتاد بعد دیگه خونریزیم تمام سد رفتم سونو بقیا ۲ونیم سانت داشتم دکتر گفت کورتاژ هیچی خونریزی ام نداشتم

من پنج روز فقط مثل پریود بودم و دو تا تیکه ببخشید مثل پوست ازم افتاد بعد دیگه خونریزیم تمام سد رفتم ...

ببین من تجربه ivf ندارم ولی بجز اون سر مسائل بارداری اونقدرررر عذاب کشیدم فکر نکنم کسی مثل من باشه

نه خون ریزی من اصلا بند نمیومد جوری که رفتیم بیمارستان کل اون مسیر خون بود من غش کردم روی کف بیمارستان ازم رگ گرفتن یکم منتظر موندن مدام دفع داشتم تیکه تیکه ولی خونریزی تموم نمیشد . دیگه جوری بود من رفتنی اتاق عمل بیهوش بودم خون ام به ۷ رسید 

از اتاق عمل اومدم بیرون ۳ واحد بهم خون زدن

این هم بگم قبل همین کورتاژ ، یه سقط دیگه هم داشتم ولی اون خودش خوب به خود سقط شد و سونو هم رفنیم هیچی نبود 

مادر دو دختر زیبا 💕

الان کورتاژ شدین یا هنوز نه ؟ 

میدونم خیلی استرس دارین فکر و خیال ادم پیر میکنه ولی اینا هم میگذره .. کورتاژ سقط کلا زیاد شده واسه خیلی ها پیش میاد بعدش هم باردار میشین دوباره فقط استراحت کنید 

مادر دو دختر زیبا 💕
الهی عزیزم چقدر اذیت شدی.کم خونی نگرفتی.بعدش باردار شدی اذیت نشدی.

کم خونی از اول داشتم متاسفانه هنوزم دارم 

برای بچه اول  از بابت خون نه اذیت نشدم ولی دختر دومم همین ۲ سال پیش بود کل بارداری تحت نظر متخصص داخلی هم بودم روزی ۵ تا اهن مدل های مختلف اخر هم ۶ ماهگی یه تزریق خون انجام دادم . موقع زایمان هم خواستن خون بزنن دیگه دکتر بیهوشیم موافقت نکرد گفت حواسش بهم هست اگه حین عمل لازم شد میزنن ک خداروشکر لازم نشد 

مادر دو دختر زیبا 💕
اره .شما چند روز استراحت کردین.تا ۶ ماه نباید افدام کنبن

والا دقیق یادم نیست چقدر استراحت کردم ولی کلا ادم اهل استراحت من نیستم شاید همون چند روز 

بهتره ۶ ماه ۱ سال بمونید 

من یهو فهمیدم باردارم یه ۷ ۸ ماهی گذشته بود

کل بارداری لکه بینی داشتم . هر هفته امپول میزدم اوایل هم شیاف

مادر دو دختر زیبا 💕