2777
2789
عنوان

میخوام درددل کنم از خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 41 پست
ودر ازای چی دادن بهت خونه

نه 

فقط شوهرم مسولیت پذیره منم دلسوزم

تازه کلی هم حرف وحدیث می‌شنویم فک میکنن چقدرازقبال باباشون میخوریم یکی نیس بگه بدبختاآخه بابات حتی یک بیمه وحقوق و بازنشستگی نداره ازکجاش میخادبیادطرف ما🫥

وخدایی که بشددددت کافیست❣
افرین دقیقا یاد مادرم افتاد اون موقع که پدربزرگم فوت کرده بود هر هفته میرفتن سرخاک بعد مادربزرگم میگ ...

من حتی یه بار قرار بود برادرشوهرم و همسرم برای کاری برن خونه خواهرشون.بعد مسیر طوریه که برادرشوهرم باید  از کنار خونه ما رد شه و بره ، یعنی خونه ما تو مسیره ..ولی باز به همسرم گفته بود تو بیا دنبالم منو هم ببر 🤣🤣 گدا گشنه فکر می کنه با یه پول بنزین از هستی ساقط میشه 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا!والااگه مثه ماتمام خرج خونشون ودوادرمون ونگهداری ازشون ودریک کلام کل مسولیتشون روداشته باشن چی ...

اینی که میگی رو من مادرم تجربه کرده میدونم چقدر بده ، بهت حق میدم ولی خب شما سن من رو نداری من تازه ی دختر جوونم ولی مطمینا شما ماشالا خانم بزرگی هستی که عروس و داماد داری 

وای خدا چقدر بعضی ها پروعن

اره ادم حرص میخوره ...کلا پسر من چون بچه اخر بود توقع همه کارا ازش می رفت...همین الانم پرروان ولی من دیگه از همسرم پرس و جو نمی کنم که در جریان کاراشون نباشم و الکی حرص نخورم ..

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

نه فقط شوهرم مسولیت پذیره منم دلسوزمتازه کلی هم حرف وحدیث می‌شنویم فک میکنن چقدرازقبال باباشون میخور ...

منم پدرم همینطوره ، مادرم از اول زندکی با مادرشوهر زندگی کرده خیلی بهش بدی کردن مثلا میگه جمعه که اینا مادربزرگ و پدربزرگ من میرفتن بیرون ی تعارف نمیزدن که شما هم بیاین بریم ماشین نداریم و اینا 

بعد الان که پدربزرگم فوت کرده عمه هام گهگاهی میان ی سری میزنن چارتا چیز میخرن ولی اصلا نمیان بمونن ،مامانمم هر روز به مادربزرگم ناهار میده ،اونم صبح تا شب هیچکاری نمیکنه ، بهشم میگی غذا درست کن میگه زور به دلم میاد از بوی غذا 😡

نه بابا،باردارمعروس ودامادندارم🤣😂

مثل منی ،منم باردارم ولی اینا رو میبینم حرص میخورم 

میگم الان که پدرشوهرم زنده است اینطوری چهار روز دیگه بمیره حتما همه ی کاراشون میفته گردن ما 

مثل منی ،منم باردارم ولی اینا رو میبینم حرص میخورم میگم الان که پدرشوهرم زنده است اینطوری چهار روز د ...

شک نکن

دقیقامثه ما

حالاایناپرجمعیت هم هستن۹تابچه هیچ کدوم کاری ندارن جزشوهرمن

وخدایی که بشددددت کافیست❣