2777
2789
عنوان

ذخیره تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 36022 بازدید | 59 پست
ببین دوستم، یه چیزی میگم واقعا ازم قبول کن. اوضاعت الحمدلله عالیه. فقط نباید استرس داشته باشی. مید ...

اتفاقا شوهری هم خیلی ناراحت میشه میام نی نی سایت میگه الکی به خودت استرس و نگرانی میده من قبول نمیکردم اما واقعا همینطوریه

من یه بار ناخواسته باردار شدم کلی گریه کردم وقتی فهمیدم اما توی پنج هفته سقطش کردم متاسفانه به دلیل استفاده از چای زعفران و... که واقعا ناخواسته بود ندونسته خوردم اینارو

سعی میکنم دیگه اینجا نیام حداقل تازمانی که باردارشم

خیلی دعام کن عزیزم که خدابهم آرامش بده

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍
بله منم خوردم. البته من شرایطم فرق داشت. تنبلی تخمدان و اضافه وزن و پرولاکتین بالا داشتم. بهم لتروزو ...

باشه عزیزم منم صبر میکنم

انشااله خدا دل همه منتظرارو شاد کنه من و توهم همینطور

انشااله به زودی نتیجه میگیری گلم

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا شوهری هم خیلی ناراحت میشه میام نی نی سایت میگه الکی به خودت استرس و نگرانی میده من قبول نمیکر ...

مطمئن باش اگه آرامش داشته باشی، خدا بهت نی نی میده.

فقط ریلکس باش و واقعا اینجا نیا.

موفق باشی عزیزم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

بچه ها ذخیره تخمدان 5 چطوره رنج ازمایشگاه تا 6 بود البته دو سه ساله قبل 22بودم رنجش ازماشگاه بازم 6 بود وپبیکیستکم ویه هی وی اف ناموفق داشتم الان دوماهه پیاده روی میکنم ووزن کم کردم به نظرتون پایین اومدن ذخیره تخمدانم بخاطر پیاده رویه یا داروهای هورمدنی وتخمک گیری؟

نگران شدم نکنه با لتروزول به یک و دو برسم 

نه عزیزم نترس این اتفاق نمی افته

اوضاعت خوبه جای نگرانی نیست

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
قبلش لتروزول خورده بودی؟با لتروزول فولی غالب داشتی؟آمپولم زدی؟

هیچی نخورده بودم واسه اولین بار رفتم دکتر و کلومیفن داد بهم فقط کلومیفن به مدت دوماه استریم از خودم دور کردم بیخیال بودم

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
آخه با وجود تخمک گذاری و سه ماه اقدام نمیدونم چرا باردار نشدم خیلی استرس دارم دکتر میگه شرایط خیلی ...

عزیزم منم پریودم سر موقع است اما یکسال و نیمه منتظرم. به نظر من بجای اینکه هر ماه قرص لتروزول و آمپول مصرف کنی، شوهرت یه آز بده و خودتم عکس رنگی بگیر شاید لوله هات بسته باشن. و آز پرولاکتین هم بده . اینا خیلی مهمه من تازه فهمیدم. 

خدا نی نی خوشکل منو صحیح و سالم بزار تو بقلم🥰🥰
ذخیرت چنده گلم ؟ نی نی داری عزیزم؟

ذخیره ی من ۰/۶ بود. البته آزمایشگاه دیگه رفتم و ۱ بود. ولی دکترم اون ۰/۶ رو اصلی حساب کرد.

نه هنوز ندارم. 

ذخیره ی من ۰/۶ بود. البته آزمایشگاه دیگه رفتم و ۱ بود. ولی دکترم اون ۰/۶ رو اصلی حساب کرد. نه هنوز ...

ایشالا ب زودی مامانی میشی توکل بخدا،مگه میشه دو تا عدد بیاد واسه ذخیره!الان من پنج سال پیش یجا رفتم کمتر از یک دهم بود،بنظرت الان چنده گلم؟صفره؟

عزیزم منم پریودم سر موقع است اما یکسال و نیمه منتظرم. به نظر من بجای اینکه هر ماه قرص لتروزول و آمپو ...

آز پرولاکتین دادم سالمم ولی شوشو آز نداده متاسفانه

مشکل شما چیه؟

این ماه اولین ماهه آمپول زدم نمیدونم جواب بده یانه یک هفته مونده تا موعدم

ایشالا ب زودی مامانی میشی توکل بخدا،مگه میشه دو تا عدد بیاد واسه ذخیره!الان من پنج سال پیش یجا رفتم ...

نه بعیده صفر شده باشه. 

پیش یه دکتر خوب برو تا راهنماییت کنه.

تهران دکتر طاهری پناه خوبه. اگه میتونی برو پیشش.

منم الان تحت نظرشم