2777
2789
عنوان

ذخیره تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 36093 بازدید | 59 پست
نه بعیده صفر شده باشه.  پیش یه دکتر خوب برو تا راهنماییت کنه. تهران دکتر طاهری پناه خوبه. اگه ...

یعنی کسایی که ذخیره کم دارن رو درمان میکنه عزیزم؟ یا تحت نظر میگیره ؟ آخه شهر ما همه رد میکنن؟!

یعنی کسایی که ذخیره کم دارن رو درمان میکنه عزیزم؟ یا تحت نظر میگیره ؟ آخه شهر ما همه رد میکنن؟!

چون ریسک داره خیلیا رد میکنن.

ولی این بعیده رد کنه. زنگ بزن بیمارستان لاله یا عرفان نیایش. و برای دکتر وقت بگیر. برای حدود سه هفته بعدش بهت وقت میدن.

یه بار بیا باهاش صحبت کن و همه آزمایشاتو بیار.

ان شاء الله درمانت میکنه.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون ریسک داره خیلیا رد میکنن. ولی این بعیده رد کنه. زنگ بزن بیمارستان لاله یا عرفان نیایش. و برای د ...

وای خدا کنه بتونم بعد عروسی نی نی بیارم،یه روش جدید به اسم پی ار پی تخمدان و رحم  اومده خبر داری؟یکی هم تو همدان نی نی اورد با این روش،تو ایران تازه اومده،سرچ کن توی ابن سینا هم زده

وای خدا کنه بتونم بعد عروسی نی نی بیارم،یه روش جدید به اسم پی ار پی تخمدان و رحم  اومده خبر دار ...

بله عزیزم شنیدم.

گویا درصد زیادی احتمال موفقیت آی وی اف رو بالا می بره.

منتها برای همه انجام نمیدن، یعنی شخص باید مثلا مشکل ضخامت آندومتر داشته باشه تا اینو انجام بدن و واقعا تاثیر عالی هم داره.

البته من از یه فامیلمون که متخصص نازایی هست، پی آر پی رو پرسیدم. گفتن روشهای جدیدتر هم اومده.

در هر حال آدم باید به دکترش و روشی که براش تجویز میکنه، اعتماد داسته باشه تا تاثیر ببینه.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
بله عزیزم شنیدم. گویا درصد زیادی احتمال موفقیت آی وی اف رو بالا می بره. منتها برای همه انجام نمیدن ...

دکترا که خدا نیستن گلم. اگه از دکتری نتیجه ندیدی جایی برو تا روش های خوب رو امتحان کنی . سیاه دانه و خرما و ارده و عسل رو از روز اول پری تا 20 روز ادامه بده و بعد نزدیکی تا شش ماهم ادامه بده و همه داروهای شیمیایی رو قطع کن ایشالا که برات موثره

سلام. ذخیره تخمدان به طور نرمال خودش کم میشه. ولی با داروهای تحریک تخمک نذاری، سریعتر کم میشه. اما ...

خدا خیرت بده من مشکلی نداشتم برای دوقلویی رفتم دکتر سه ماهه کلومیفن میخورم پرییودم دوماهه یک روزه شدم ترسیدم ذخیره تخمدانم کم شده باشه 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏