2777
2789

عزيزم اين صفحه دومم بايد داشته باشه تو يه جدول يه سري اعداد مينويسن من دنبال اونم

پشتِ تمام آرزوهاے تو خــدا ایستاده است كافيست بہ حڪمتش ایماڹ داشتہ باشي تاقسمتتسر راهـت قرار گیرداو را بخوانید تا شما را اجابت ڪند.
32 چیزی بهم نگفت مرده شورببره دکتر منو ک فقط با منشیش میگفت ومیخندید

ااا پس از شماهم تقریبا مثل منه...ظاهرا باید خیلی تو از پله بالا و پایبن رفتن مراعات کنیم و اینکه چیز سنگینی بلند نکنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب میدوتم ولی هیچیم دربارهnb نگفت ان تیش2/34

نترس ٢/٣٤ هم نرماله بزار جواب آزمايشتم بياد 

بالاي ٣ خطرناكه

ان بي رو اگه نبينن كه مستقيم ميگن عقب مونده است حتما ديده برو خوب بخون يا عدد مينويسن يا مينويسن رويت شد.

پشتِ تمام آرزوهاے تو خــدا ایستاده است كافيست بہ حڪمتش ایماڹ داشتہ باشي تاقسمتتسر راهـت قرار گیرداو را بخوانید تا شما را اجابت ڪند.
ااا پس از شماهم تقریبا مثل منه...ظاهرا باید خیلی تو از پله بالا و پایبن رفتن مراعات کنیم و اینکه چیز ...

اره تقریبا یه اندازه هستیم.. دکترامن همشون چرتن بایدعوضشون کنم

خدایا سپاسگذارم لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نی ام بفرست ممنونم اجرتون باامام رضا
نه با اصرار من گفت خانم نميتونم جنسيت دخترتو بگم.همين ولي همه علايم و تئوريها ميگن پسر!

درست مث من

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰

عكس ان تي كه اصلا خوب مشخص نيس عزيزم چون صورتش فرم نگرفته من سي هفته هم رفتم خوب معلوم نبود حالا دارم واسه ٣٥هفته ميرم دكتر گفت ديگه قيافش معلومه قشنگ

اخه ١٢ ١٣هفته خيلييييي كوچلو

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
نترس ٢/٣٤ هم نرماله بزار جواب آزمايشتم بياد  بالاي ٣ خطرناكه ان بي رو اگه نبينن كه مستقيم ميگ ...

هیچی ننوشته اصلن ددرباه nb ولی تو عکس مشخصع وتوسنوهم میدیم دماغشو

خدایا سپاسگذارم لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نی ام بفرست ممنونم اجرتون باامام رضا
ای زرنگ از خودم تقلب کردی

نه چون ديدم تيكرت آبيه خاستم ببينم اون تئوري كه ميگن درسته يا نه.

نترس ٢/٣٤ هم نرماله بزار جواب آزمايشتم بياد  بالاي ٣ خطرناكه ان بي رو اگه نبينن كه مستقيم ميگ ...

تا 3 نرماله ولی بستگی به سن مادرو بارداری داره اگه سن مادر بالا باشه عدد ان تی هم بالتره