2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اتفاقا واسه دماغ هم هست تو ان تی باید استخوان دماغ دیده شه

NB براي تيغه بيني هست nt هم ضخامت پشت گردنه كه هر دوتا بايد تو سونو ديده بشه

پشتِ تمام آرزوهاے تو خــدا ایستاده است كافيست بہ حڪمتش ایماڹ داشتہ باشي تاقسمتتسر راهـت قرار گیرداو را بخوانید تا شما را اجابت ڪند.
این ان تی من صفحه دومشه.استخوان نازل منظور قسمت دماغه

آره عزيزم خداروشكر نرمال همه چي

پشتِ تمام آرزوهاے تو خــدا ایستاده است كافيست بہ حڪمتش ایماڹ داشتہ باشي تاقسمتتسر راهـت قرار گیرداو را بخوانید تا شما را اجابت ڪند.
مال من  بتای آزاد 23 و مام هم 0/62

جنسيتت مشخص شده؟

مامانای خوشگل سوال بعدی من در مورد زول سرویکسه که از من 33 میلیمتر بود وگفت کمه اگه برسه به 30 استراحت مطلق میشی الان هم اگه مراعات نکنی به خونریزی میفتی از شما عددش چند بود؟

این ان تی من صفحه دومشه.استخوان نازل منظور قسمت دماغه

دکتر بیشعورمن چرا چیزی نگفت فقط گفت نگاه زبونش بیرونه از همین الان زبون درازه..... گفتم همه چیش نرماله گفت اره فقط ان تیش یکم لب مرزه

خدایا سپاسگذارم لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نی ام بفرست ممنونم اجرتون باامام رضا
منظورت همونه که نوشته غربال گری سه ماهه اول و ریسک ها و عدد ن تی را مشخص کرده؟

جواب آزمايش خونت همون كه ريسك سندروم ها رو مشخص ميكنه

من گذاشتم تشخیص ندادی؟

چرا ديدم عزيزم پسر بود ديگه خودتم ميگي گفتن پسره.

مامانای خوشگل سوال بعدی من در مورد زول سرویکسه که از من 33 میلیمتر بود وگفت کمه اگه برسه به 30 استرا ...

32 چیزی بهم نگفت مرده شورببره دکتر منو ک فقط با منشیش میگفت ومیخندید

خدایا سپاسگذارم لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نی ام بفرست ممنونم اجرتون باامام رضا