2777
2789
به پسر شبیه ولی پایین تنه عکست معلوم نیست از رو جمجمه سرش میگم

گفتن ۸۰ در صد دختره ولی من حسک میگه پسره

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتن ۸۰ در صد دختره ولی من حسک میگه پسره

منم خودم حس میکنم مال من پسره ولی دکتره خیلی احتمال صعیف داددرحد 20درصد واینا گفت دختر

خدایا سپاسگذارم لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نی ام بفرست ممنونم اجرتون باامام رضا
بیشتر شبیه دخترا هست ولی عکست کیفیت نداره یکی دیگه نداری بفرستی

پشتِ تمام آرزوهاے تو خــدا ایستاده است كافيست بہ حڪمتش ایماڹ داشتہ باشي تاقسمتتسر راهـت قرار گیرداو را بخوانید تا شما را اجابت ڪند.

عكسام همشون كيفيت ندارخ ولي يه دوستي از رو جمجمه اش ميگفت پسر خودمم حسم ميگه پسره!!!

پشتِ تمام آرزوهاے تو خــدا ایستاده است كافيست بہ حڪمتش ایماڹ داشتہ باشي تاقسمتتسر راهـت قرار گیرداو را بخوانید تا شما را اجابت ڪند.
بازم میگم شبیه دختره

خب ان تي هم دختر گفته چه ميشه كرد سالم باشه 

ای بابا فقط سالم.باشه مهمه، انشاالله همونیم باشه خودت دوس داری

آره همين كه سالم باشه و صالح باشه كافيه