2777
2789

از چیزی نگرانی؟ بگو:

🎀حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت وهو رب العرش العظیم🎀

🎀گرفته میشی بگو:

لااله الا الله ولا حول ولا قوه الا بالله🎀

🎀ناراحتی؟ همیشه بگو:

إنما أشکو بثی وحزنی لله🎀

🎀درزندگیت موفق نیستی؟ بگو:

و ما توفیقی إلا بالله علیه توکلت وإلیه أُنیب🎀

🎀خوشحال نیستی؟ همیشه بگو:

حسبی الله ونعم الوکیل🎀

🎀ازدنیاخسته ای؟ بگو:

اللهم اجعل همی الاخره🎀

🎀نمازهایت را به موقع ومداوم نمیخوانی؟ همیشه بگو:

اللهم اجعلنی مقیم الصلاه ومن ذریتی🎀

🎀میخواهی ازدواج کنی؟ بگو:

ربی لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین🎀

🎀تنهایی؟ همیشه بگو:

ربی هب لی من لدنک سلطانا نصیرا🎀

🎀خوشحالی؟ همیشه بگو:

الحمدلله حمدا کثیرا🎀

🎀درکارهایت سختی میبینی؟ بگو:

اللهم یسرلی اموری واشرح لی صدری🎀

🎀دوست داری آرزویت برآورده شود؟همیشه بگو:

استغفرالله واتوب الیه🎀

🎀تودلت ازدست کسی ناراحتی؟بگو:

اللهم اجعلنی من کاظمین الغیظ والعافین عن الناس🎀

🎀میخواهی دایم قرآن بخونی؟بگو:

اللهم اجعل القران ربیع قلبی🎀

🎀خونه ای دربهشت میخواهی؟ بگو:

قل هوالله احد.  الله صمد. لم یلدولم یولد. ولم یکن له کفوا🎀

🎀میخواهی غیبت نکنی؟بگو:

اللهم اجعل کتابی فی علیین واحفظ  لسانی عن العالمین🎀

🎀میخواهی به خوبی واطمینان خاطر زندگیت سپری شود؟بگو:

اللهم إنی أستودعک حیاتی🎀

میخایم با قانون جذب باردار شدم هورررررررا....دختر قشنگ و سفیدو سالمم تو راهه... 

امروز مطلبی خوندم به اسم چله حق شناس. جالب بود نوشته بود بسیار بسیار مجرب است حتی اگر به صلاحت نباشه انجام می شه! خودم هنوز تست نکردم ولی می گن خیلی خوبه. یک سرچ بکن آدابشو ببین اگه می تونی انجام بده

خودت تصمیم بگیر!   امروز روز خوبی باشه؟   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  هربار  برای این دوشهید بزرگوار خیرات  یا  صلوات  هدیه  کردم حاجت  روا  شدم  این دوعزیزو واسطه  ی خودمو خدا قرار میدم  و حاجت میگیرم  اسمشون 

شهید ابراهیم  هادی  و شهید حاج  سعید سامانلو 

اگه  دوستدارین  صلوات  و خیرات  به نیت  رفع  مشکلتون  هدیه کنید  

هرکس اعتقاد به  شهدا  نداره  ریپلای نکنه 

یاعلی

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
امروز مطلبی خوندم به اسم چله حق شناس. جالب بود نوشته بود بسیار بسیار مجرب است حتی اگر به صلاحت نباشه ...

منم تعریفشو شنیدم ولی تو دوران پریود انگار باید نایب داشته باشیم منم كسی رو ندارم ولی منم شنیدم حاجت میده 🌷

ماشالله 🌹

منم تعریفشو شنیدم ولی تو دوران پریود انگار باید نایب داشته باشیم منم كسی رو ندارم ولی منم شنیدم حاجت ...

برو  تو گروه  خواهران  برای  دوران  پریودی  نائب  صلواتی  دارن  یا  زنگ بزن  به  شماره  ای  که  تو کانال حق شناسه  بگو پریودی  یک خانوم  جواب  میده   برات  نائب میگیره رایگان فقط برا پریودی

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
من  هربار  برای این دوشهید بزرگوار خیرات  یا  صلوات  هدیه  کردم حاجت & ...

منم شهیدا رو دوست دارم یه وقتا صلوات و سوره نذر شهیدای گمنام میكنم میخونم 

ماشالله 🌹

میخای شروع کن نائب خاستی من هستم ❤

عزیزجان  اگه  میتونی  تو گروه  هم  عضو شو  اونجاهم  نائب شو  چون نائب کم  دارن  و تعداد تقاضا بالاست

منم تعریفشو شنیدم ولی تو دوران پریود انگار باید نایب داشته باشیم منم كسی رو ندارم ولی منم شنیدم حاجت ...

آره برای ما خانم های اینش سخته ولی اگه واقعا جواب بده ارزش داره آدم می گرده بلاخره یکی رو پیدا می کنه

خودت تصمیم بگیر!   امروز روز خوبی باشه؟