2777
2789
یعنی اصلا سیب زمینی سرخ کرده و بقیه سرخ کردنی ها درست نمیکنید؟ اینطوری که صداش به آسمون هفتم میرسه ...

خودش باید همکاری کنه. والا ما خیلی میخوردیم. این سری شوهرم رفت دکتر نمیدونم دکتر چی گفت که روش تاثیر گذاشت و خودش همکاری میکنه. خودش همکاری نکنه منم میگم به من چه . بدن خودته. 

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
اخ گفتی.. چقدرم بده.. هیچی مثه هندونه خوب نیست به نظرم.. از ابن هندونه ها که تخمه هاش بزرگه میگن هند ...

هندونه؟اون که خیییلی سرده.من انقدر از سرد و بد بودن هندونه شنیدم که جرات نمیکنم دیگه بخورم.ما همینطوریشم خیلی سردی میخوریم.باید کمترش کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی.آره واقعا مایونز هم شدیدا خطر داره.حالا خداروسکر ما مایونز نداریم توی برنامه غذاییمون.سعی کردم ح ...

میفهمم. خیلی سخته. ولی سعی کن منطقی باهاش صحبت کنی بگی چون خودت برام مهمی سلامتی ات هم برام خیلی مهمه و دوست دارم سلامت در کنار هم باشیم.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

[QUOTE=75019183]میفهمم. خیلی سخته. ولی سعی کن منطقی باهاش صحبت کنی بگی چون خودت برام مهمی سلامتی ات هم برام خیلی مهم ...[/QUOTEاسنارو هزار دفعه بهش گفتم.کلا این ویژگیش شبیه مامان جونشه.تازه مامانش به من میگفت اصلا به بچم رژیم غذایی ندیا.رژیم گرفتن خودش یه جور مریضه.

حالامیگی من دیگه چی بگم به اینا

هندونه؟اون که خیییلی سرده.من انقدر از سرد و بد بودن هندونه شنیدم که جرات نمیکنم دیگه بخورم.ما همینطو ...

نه  اصلا..  ما کاشانی هستیم.  هندونه ی خود کاشان خیلی خوبه.. همه دنبالشن از بس خاصيت داره.. تابستون به جای اب؛ اب هندونه میخوریم اصن.. من که میگم کاش تابستون بیاد باز کمرم شوهرم خوب بشه.. 

خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.

راستی یه مورد دیگه اینکه حتما هرروز چند تا مغز بده بخوره مثل مغز بادام،مغز گردو، فندوق.

پسته که خیلی گرونه گیرمون نمیاد.  

یعنی شوهرم اگه‌نتونه سیب زمینی سرخ کرده و فلافل بخوره که دق میکنه.یه راهی ندارید برای اینکه اینارو ب ...

سیب زمینی من تو سرخ کن بدون روغن ؛ سرخ میکنم خیلی خوبه.. فقط با ی قاشق روغن.. عالی میشه 

آره روغن کنجد هم باز بهتره. راستش من روغن زیتون رو یه شیشه یه لیتری تادو ماه دارم. 

روغن زیتون چند میگیرن شما؟

راستی طرز تهیه ماهی توی فر رو بهم میگین لطفا؟روشی که خودتون درست میکنید

سیب زمینی من تو سرخ کن بدون روغن ؛ سرخ میکنم خیلی خوبه.. فقط با ی قاشق روغن.. عالی میشه 

سرخ کن که بدون روغن نمیشه!اصلا سرخ کن اسمش روشه باید تا نصفه روغن باشه که سرخ بشن

ی سرچ بزن سرخ کن بدون روغن.. 

عزیزم من رفتم سرچ زدم بنظر جالب میومد.ولی اطلاعات بیشتر نیاز دارم.میشه یکم درموردش برام توصیح بدین بیشتر؟

مارک سرخ کنتون چیه؟فیلیپس یا؟و ازش راضی هستین؟؟محاست و معایب چی داره؟

مارکش مک هستش ولی عین فیلیپس هسش.. برای  سیب زمینی ی ربع روشن هسش با دمای خیلی زیاد.. برای مرغ  و بادمجان وسبزیجات هم میشه استفاده کرد که برای هر کدوم نوشته چه دمایی و چه زمانی.  مصرف برقش رو نمدونیم ولی احتمالا بالا باشه دیگه(در حد چای ساز فکر کنم باشه مصرفش.). عیبش اینه ک ظاهرش ی کم زشت میشه ..مثلا سیب زمینی اون تردی سرخ شدن تو روغن رو نداره ..چون هر چی نازک تر باشه تو سرخ کن بهتر سرخ میشه.. 

مارکش مک هستش ولی عین فیلیپس هسش.. برای  سیب زمینی ی ربع روشن هسش با دمای خیلی زیاد.. برای مرغ ...

اگه سیب زمینی با اون قطر رو نمیتونه خوب سرخ کنه پس چجوری مرغ و ماهی رو خوب سرخ میکنه؟!