2777
2789
اگه سیب زمینی با اون قطر رو نمیتونه خوب سرخ کنه پس چجوری مرغ و ماهی رو خوب سرخ میکنه؟!

سرخ میکنه.. مثلا ظاهر مرغ چروکیده میشه ی کم.. پخته و سرخ  میشه خوب. من خودم بيشتر برای سیب زمینی استفاده میکنم

خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.
سرخ میکنه.. مثلا ظاهر مرغ چروکیده میشه ی کم.. پخته و سرخ  میشه خوب. من خودم بيشتر برای سیب زمین ...

چند خریدین شما و کی؟

اگه واقعا روغن نخواد خیلی خوبه.ولی خیلی هم گرونه آخه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند خریدین شما و کی؟ اگه واقعا روغن نخواد خیلی خوبه.ولی خیلی هم گرونه آخه    

اره من 2 سال پیش خریدم 600 تقریبا.. قبل این گرونی ها. البته خودمم نخریدم.. مامانم خرید برا جهازم.. 😐😑

خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.
روغن زیتون چند میگیرن شما؟ راستی طرز تهیه ماهی توی فر رو بهم میگین لطفا؟روشی که خودتون درست میکنید

راستش روغن زیتون رو عید مادر شوهرم رفته بود قشم بهش گفتیم بیاره.دو تا حلبی 4 لیتری از قشم برامون خرید به دونه ای 75 هزارتومن پولشم دادیم بش.الان حتما گرونتر شده. قبل این گرونیا بود

ماهی رو با روغن زیتون چرب میکنم. و روش زردچوبه. پودر سیر پودر زنجبیل و فلفل سیاه و نمک و اویشن و یه کوچولو شنبلیله میپاشم. بعضی وقتا که سردیمون نباشه یذره ابلیمو هم میزنم

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷