2777
2789

صبحانه به جای شکر عسل بخورید. برای شوهرت شربت عسل و آبلیمو و خاکشیر درست کن. آبلیمو خاکشیر برای کبد چرب خوبه. 

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
والا شوهر منم خیلی شکمو و کارشم سخته وقتی شبا میاد خونه خیلی گرسنه است . شوهرم رژیم نگرفته که بگم هی ...

گوشت هم دکتر گفته براش خوب نیست.من بیشتر مرغ درست میکنم.منم مثل شما سعی میکنم غذاهای رژیمی‌بهش بدم ولی وقتی میبینه غذای چرب و چیلی نیست فو ا بهونه میگیره.و منم سخت گیری میکنم. لی بعضی وقتا میگم شاید من زیادی دارم گیر میدم بهش.

ولی آخه گیر ندم هم اون اصلا رعایت نمیکنه آخه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سبزی و میوه ها رو حتما زیاد مصرف کنید. با غذاتون سبزی زیاد میل کنید. تو سالاد هات سرکه سیب بریز کم ک ...

سرکه سیب خوشش نمیاد اصلا .خودمم از مزش بدم میاد.

شربت عسل و آبلیمو و خاکشیر گرم بدم بهش یا خنک باشه؟شربت

تخم مرغ هفته ای یک مرتبه یه دونه مجازه.

غذاهای با تخم مرغ رو حذف کردم فقط دو هفته یکبار درست میکنم. هیچی بدتر از تخم مرغ نیست.

ماهی با روغن کم زیتون روش با فرچه چرب کن بذار توی فر.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
سرکه سیب خوشش نمیاد اصلا .خودمم از مزش بدم میاد. شربت عسل و آبلیمو و خاکشیر گرم بدم بهش یا خنک باشه ...

ما دمای اطاق میخوریم.

یه مورد دیگه اینکه اصلا مابین غذا یا بعد از غذا آب نخوره.

خوردن آب و نوشیدنی های یخ باعث کبد چرب میشه.

نوشابه هم خیلی مزخرفه. شوهر من خیلی نوشابه میخورد. مثلا تنهایی یدونه نوشابه خانواده میخورد خیلی ضرر داره. دیگه ترک کرده

تخم مرغ هفته ای یک مرتبه یه دونه مجازه. غذاهای با تخم مرغ رو حذف کردم فقط دو هفته یکبار درست میکنم. ...

تخم مرغ نه که بگم خیلی ولی هفته ای دوبار هم میخوره راحت.وقتی نباشه هممسره از بیرون میگیره همون لحظه.اینطوری شکموعه.

روغن زیتون هم گرونه والله  

گوشت هم دکتر گفته براش خوب نیست.من بیشتر مرغ درست میکنم.منم مثل شما سعی میکنم غذاهای رژیمی‌بهش بدم و ...

اتفاقا دکتر به شوهرم گفت مرغ کمتر بخور. گفت گوشت گوسفند آب پز مشکل نداره. نمیدونم بخدا کی درست میگه؟؟؟؟

ما دمای اطاق میخوریم. یه مورد دیگه اینکه اصلا مابین غذا یا بعد از غذا آب نخوره. خوردن آب و نوشیدنی ...

نوشابه خداروشکر نمیخوره.یعنی اگه به خودش باشه که میخوره ولی من زیاد نمیزارم.کمترش کرده.آب هم نمیخوره بین غذا.

مرسی از راهنناییهات عزیزدلم.ان شاالله شوهر شمام زودتر خوب بشه.شمام دعا کنید شوهرم یکم از شکمویشو کم کنه و خوب بشه

اتفاقا دکتر به شوهرم گفت مرغ کمتر بخور. گفت گوشت گوسفند آب پز مشکل نداره. نمیدونم بخدا کی درست میگه؟ ...

البته همه مشکلها مثل هم نیستن.شاید برا شوهر شما همچین نسخه ای درست بوده.ولی من شوهزم هرجا رفتیم گفتن بهش گوشت نخوره.ماهی یه بار عیب نداره

تخم مرغ نه که بگم خیلی ولی هفته ای دوبار هم میخوره راحت.وقتی نباشه هممسره از بیرون میگیره همون لحظه. ...

آره روغن کنجد هم باز بهتره. راستش من روغن زیتون رو یه شیشه یه لیتری تادو ماه دارم. 

آره روغن کنجد هم باز بهتره. راستش من روغن زیتون رو یه شیشه یه لیتری تادو ماه دارم. 

یعنی اصلا سیب زمینی سرخ کرده و بقیه سرخ کردنی ها درست نمیکنید؟

اینطوری که صداش به آسمون هفتم میرسه شوهرم

البته همه مشکلها مثل هم نیستن.شاید برا شوهر شما همچین نسخه ای درست بوده.ولی من شوهزم هرجا رفتیم گفتن ...

انشاالله که خدا کمکمون کنه. خیلی سخته.

یعنی من به هیچکس نگفتم شوهرم گفت به کسی نگو. وقتی میرم خونه مامانم غذا با مایونز درست میکنه فقط حرص میخورم.

اخ گفتی.. چقدرم بده.. هیچی مثه هندونه خوب نیست به نظرم.. از ابن هندونه ها که تخمه هاش بزرگه میگن هندونه بومی.. شوهر من خییییلی تابستون کمرش صاف شده بود.روزی ی دونه میخواد. به اصطلاح میگن خیلی خنکه. بچه هام که زردی دارن میگن خیلی این هندونه ها خوبه. الان باز داره شروع میشه این جوش ها تموم شده هندونه ها 

خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.
انشاالله که خدا کمکمون کنه. خیلی سخته. یعنی من به هیچکس نگفتم شوهرم گفت به کسی نگو. وقتی میرم خونه ...

آخی.آره واقعا مایونز هم شدیدا خطر داره.حالا خداروسکر ما مایونز نداریم توی برنامه غذاییمون.سعی کردم حذفش کنم.ولی مشکلم با خودشه که اصلا رعایت نمیکنه.فکرکن کلی پول قرص و عرقیجات میدیم.میخوره هم ولی رعایتهای دیگه رو نداره.ورزش نمیکنه رژیم غذایی رو....