بچها لوندی و لوس شدن و عشوه اومدن چجوریه. چرامن بلد نیستم؟ باید چکارا کرد؟ منو شوهرم زیاد اهل زبون ریختن و فدایت شوم نیستیم . در حده جان و بله😐
هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم. ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم. ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اول توی پیام بش بگو بعد ویس بفرس بعد کم کم بگو عادت میشه
برعکس من خواهرم خیلی بلده یکارایی میکنه جلوشوهرش ادم پاره میشه مثلا یه رقصایی میره میخای زمین دهن باز کنه بری توش باهمون حالت خولوچل
هنوز تجربه ندارم وضعم اینه وای به روز تجربه 😂 بسوزه پدر فیلم
فک کن شب اول اینجوری بری استقبالش . از خوشی زیاد سکته ناقص میزنه
اسی جان میخوای چند مدل از اس ام اس هاس عشقولانمو بذارم ببینی یاد بیگیری؟؟؟😊
اره فدات بذار