2777
2789
عنوان

حرفه ای های نی نی سایت بیایین . عشوه . لوندی

| مشاهده متن کامل بحث + 18570 بازدید | 169 پست
من که نگفتم بده😒

😘😘

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ک دارم پستتو میخونم ب هرکلمه ای گفتی دقیقا همونطور ادا کردممم چقد باحاله😂😂😂😂😂😂

اره همینه..وقتایی ک تنهایی تمرین کنی حله

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه
اول توی پیام بش بگو  بعد ویس بفرس  بعد کم کم بگو عادت میشه

برعکس من خواهرم خیلی بلده یکارایی میکنه جلوشوهرش ادم پاره میشه مثلا یه رقصایی میره میخای زمین دهن باز کنه بری توش باهمون حالت خولوچل

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
یه مدل دیگه هست باید مثل گربه باشی صبح وقتی خوابه موهاتو بکشی رو صورتش تو گوشش بگی هانی من پاشو 😜 ا ...

پرچم تجربه داراااا بالاس خخخخ

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه
هنوز تجربه ندارم وضعم اینه وای به روز تجربه 😂 بسوزه پدر فیلم

بیچاره شویت 😢😢😢😢😭🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دُورِ گلویِ ما اَز بس پُر اَز نیشِ جایِ نَوازِش هم خُون مُردِگی میشه🚫 
هنوز تجربه ندارم وضعم اینه وای به روز تجربه 😂 بسوزه پدر فیلم

فک کن شب اول اینجوری بری استقبالش . از خوشی زیاد سکته ناقص میزنه

اسی جان میخوای چند مدل از اس ام اس هاس عشقولانمو بذارم ببینی یاد بیگیری؟؟؟😊

اره فدات بذار

استاتر اینجوری ک اینا گفتن فردا میای تاپیک میزنی تو اقدامم

😂😂😂😂نه عزیزم میاد میزنه بنظرتون ممنکنه بی بی چک اشبا مثبت نشون بده خخخ 

پرچم تجربه داراااا بالاس خخخخ

تو فیلم نوت بوک دختره میخواد پسره رو بیدار کنه آهسته ریشاشو نوازش میکنه گوش شو میبوسه میگه بیدار شو تو فیلم ایرانی زنه آستین شوهرشو میکشه میگه اصغر پاشو دیرت نشه 😁