2777
2789
عنوان

حرفه ای های نی نی سایت بیایین . عشوه . لوندی

| مشاهده متن کامل بحث + 18570 بازدید | 169 پست

با اینکه یکم دیره ولی خب.خجالت بین یه زوج خیلی چیز خوبی نیستش چون آدم واقعا بهترین جایی که میتونه باشه آغوش همسرشه سعی کنید خجالتو بزارید کنار چون باعث میشه که زندگی خیلی شیرین تر و گرم تری داشته باشید

برای بفضی از دوستان که ایده میخواستن میگم یه تاپیک هست که الان دیگه فعال نیست ولی زمان فعالیتش حرف نداشت.پر از ایده برای همه چیز.کلی چیز یاد میگیرید.خودم خیلی ازش یاد گرفتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/404318/ایده-جالب-عشقولانه-وجذاب-برا-متفاوت-شدن-زندگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهشا  کمک کنین اینجا ک نباید همش عکس بازی باشه تا همه بمونن و تاپیکو ترک نکنن. بالاخره مشکلات ...

عزیزم موقع صحبت لحنت بچگونه کن و لباتو غنچه 

صداتو ظریف کن البته با تمرین ، و کش بده به صدات مثلا بجای علی صدا بزن علییییییی جونم

شیطون باش فکر نکن به اینکه بیست و چند یا سی و چند سالته فکر کن یه دختر شس ساله شیرینی 

بپر رو سر و کول شوهرت البته در مواقع درست و به اندازه موقع راه رفتن و آشپزی کردن سعی کن تو خونه اندامت به رخ شوهرت بکشی 

موقعی ک میخوای چیزی از رو زمین برداری پوزیشن داگی استایل رو انجام بده ک مردا عااااشقشن 

موقع پختن شام مورد علاقش بگو با لحن بچگونه واسه آقاییم پختم قوی تر بشه بیاد منو ...

اگه آرایش میکنی یا لاک میزنی یا موهاتو درست میکنی برو کنارش عین یه دختر بچه خودتو تو بغلش جا کن بگو ( نیگاه کن واسه تو لاک زدما ،انگشتاتو با ذوق نشونش بده) 

تو رابطه جنسی گاهی اوقات شما مقدم بشو و ابراز کن ک همیشه میخوای و پایه ای و اصلاااا خجالت نداره و شوهرت به شدت دیوونت میشع وقتی بدونه همیشه مشتاقی

موقع انجام کارای ایستاده مثه ظرف شستن واسه خودت آهنگ بخون آروم قر بده و قمبلتو تکون بده و شیک بزن بلد نیستی سرچ کن شیک باسن آموزشش ببین 

اینا لوندیه عزیزم من از اول عقدم خداروشکر بلد بودم و خجالت نمیکشم اصلاااا یعنی شوهرم در شبانه روز ده بار ضعف میکنه از دست شیطون کاریای من 

البته ک نیاز به تمرین داره جلو آینه حسابی تمرین کن

بچه ها من خیلی وقته دنبال این چیزا هستم خیلی کتاب و فیلم نگاه کردم بی فایده بود یه دوره تو گوگل پلی هست به اسم پیوند عقل و عشق عالیه .بارمان های داغ یه خانمه کلی لوندی بهت یاد میده . دنیامو زیرو کردابهتون پیشنهاد میکنم شما هم یه سر بهش بزنید

@zeeendegy اینم کانال تلشون

اینم پیج اینستاشونه

@mindandlove1