2777
2789
عنوان

حرفه ای های نی نی سایت بیایین . عشوه . لوندی

| مشاهده متن کامل بحث + 18570 بازدید | 169 پست
باور کن خجالت میکشم اصلا نمیتونم بگمم خشک ورسمیه🤣🤣🤣

ببخشید ولی یکیتون باید یخ بینتون رو بشکنه. شهامت داشته باشید. با یه عزیزم گفتن شروع کنید😌

عاشق نشدی وگرنه میفهمیدی; پاییز بهاریست که عاشق شده است😍

[QUOTE=74956466]چشاتو اينطوري كن😚 لباتم بيار جلو اينجوري حرف بزن سسسَلّااام عَسيسمممم احتمال داره مخاطبت حالش به ...[/QUOTEههههه تاحالا نکردم باورت میشه😂😂😂😂

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی یکیتون باید یخ بینتون رو بشکنه. شهامت داشته باشید. با یه عزیزم گفتن شروع کنید😌

شوهرم اصلا بنده خدا دلبری کردن و زبون ریختن بلد نیس باید اینکه خیییلی خوبه. همیشه میگم کاش یه چندتا دوست دختر میداشت🙄

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
عشقولانه حرف بزن دیگه گاهی صداتو بچه گونه کن من به شوهرم میگم عشولییی 😂❤️❤️

عشوووللیی😕😕😅😅😅

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
حرفه ایهایی نی نی سایت لوند و عشوه گرن مگه؟😨😀

بالاخره هستن کسایی ک بلدن و میدونن  چجوری باید دلبری کرد واتفاقا عالیه . خوشابحالشون

مثلا میشینی رو تخت بدون لباس لب تو با دندون گاز میگیری 😂 در این حد اطلاعات دارم 😂😂

واااااای خدا نکشتت دختر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چرا عزیزم هس ولی نمیدونم لوندی و عشوه هس یانه 🤣🤣🤣🤣🤣

خب پس..تومیتونی سعی کن..استرس نداشته باش مثلا وقتی که تو بغلشی بگی(اسم شوهرتو)جونممممم باحالت کش ویخورده بچگونه بعد احتمالا اونم جانم میگه توام حرفای عاشقونتو با یکم نازک کردن صدا وجمع کردن لب وکشششش دادن بگی تموم

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه
مثلا میشینی رو تخت بدون لباس خیره میشی بهش لب تو با دندون گاز میگیری 😂 در این حد اطلاعات دارم 😂😂

اونم درسته قورتش بده دیگه نیادنی نی سایت خخخخخخخ 

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه
مثلا میشینی رو تخت بدون لباس خیره میشی بهش لب تو با دندون گاز میگیری 😂 در این حد اطلاعات دارم 😂😂

پدر تجربه پاره پاره بشه😅😅😅

دُورِ گلویِ ما اَز بس پُر اَز نیشِ جایِ نَوازِش هم خُون مُردِگی میشه🚫 
خب پس..تومیتونی سعی کن..استرس نداشته باش مثلا وقتی که تو بغلشی بگی(اسم شوهرتو)جونممممم باحالت کش ویخ ...

الان ک دارم پستتو میخونم ب هرکلمه ای گفتی دقیقا همونطور ادا کردممم چقد باحاله😂😂😂😂😂😂

بالاخره هستن کسایی ک بلدن و میدونن  چجوری باید دلبری کرد واتفاقا عالیه . خوشابحالشون

من که نگفتم بده😒

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
واااااای خدا نکشتت دختر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یه مدل دیگه هست باید مثل گربه باشی صبح وقتی خوابه موهاتو بکشی رو صورتش تو گوشش بگی هانی من پاشو 😜 ازین کارا به سبکهای مختلف دیگه گفتن نداره 😁😁😁