بچها لوندی و لوس شدن و عشوه اومدن چجوریه. چرامن بلد نیستم؟ باید چکارا کرد؟ منو شوهرم زیاد اهل زبون ریختن و فدایت شوم نیستیم . در حده جان و بله😐
هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم. ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم. ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشید ولی یکیتون باید یخ بینتون رو بشکنه. شهامت داشته باشید. با یه عزیزم گفتن شروع کنید😌
شوهرم اصلا بنده خدا دلبری کردن و زبون ریختن بلد نیس باید اینکه خیییلی خوبه. همیشه میگم کاش یه چندتا دوست دختر میداشت🙄
بالاخره هستن کسایی ک بلدن و میدونن چجوری باید دلبری کرد واتفاقا عالیه . خوشابحالشون
مثلا میشینی رو تخت بدون لباس لب تو با دندون گاز میگیری 😂 در این حد اطلاعات دارم 😂😂
واااااای خدا نکشتت دختر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
چرا عزیزم هس ولی نمیدونم لوندی و عشوه هس یانه 🤣🤣🤣🤣🤣
خب پس..تومیتونی سعی کن..استرس نداشته باش مثلا وقتی که تو بغلشی بگی(اسم شوهرتو)جونممممم باحالت کش ویخورده بچگونه بعد احتمالا اونم جانم میگه توام حرفای عاشقونتو با یکم نازک کردن صدا وجمع کردن لب وکشششش دادن بگی تموم
حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه
خب پس..تومیتونی سعی کن..استرس نداشته باش مثلا وقتی که تو بغلشی بگی(اسم شوهرتو)جونممممم باحالت کش ویخ ...
الان ک دارم پستتو میخونم ب هرکلمه ای گفتی دقیقا همونطور ادا کردممم چقد باحاله😂😂😂😂😂😂
بالاخره هستن کسایی ک بلدن و میدونن چجوری باید دلبری کرد واتفاقا عالیه . خوشابحالشون
من که نگفتم بده😒
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔