2777
2789

اوایل ازدواج همسر من اصلا اهمیتی نمیداد ولی بعد از بچه دار شدن که پاشون باز شد به زندکیمون روز ب روز بیشتر این قضیه برام مهم میشه

از اینکه همه ش باید فکر کنم چطوری پرت و پلاهای اینا رو خنثی کنم خسته شدم والا

فکر کنم هیچ وقت روش تاثیری نداشته باشه،چون همون اول بهم گفت پدر و مادرم از چشمم افتادن ۱۰ ساله ولی چون پدر و مادرمن مجبورم بگم بخندم باهاشون وگرنه هیچ جایی توی زندگی ندارن🫠

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من برعکس بود حرف حرف مادر و برادرش بود زندگیمو مثل زهر بع تنن کردن الان همسرمدعاقل شده که دیگه منی وجود نداره دیگه نای زندگی در من نیست💔💔

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

اوایل اثر داشت الان بعد 9 سال خیلی خیلی کمتر شده اثرشالبته مادرشوهرم خدا خوب کرده هنوز دست بردار نیس ...

واقعا بعصی وقتا نمیفهمم اینا با من دشمنن؟ با پسرشون دشمنی دارن؟ اخمقن؟ چین؟!

چیزی نمیگن‌ که حالا بخواد اثر داشته باشه یا نداشته باشه ... اهل دخالت نیستن

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

برا من برعکس بود حرف حرف مادر و برادرش بود زندگیمو مثل زهر بع تنن کردن الان همسرمدعاقل شده که دیگه م ...

دستتو بزار روی زانوت و بلند شو... عشق رو به زندگیت برگردون 

زندگی بدون عشق خیلی سخته نزار سخت بگذره 

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵