2777
2789

تازه پا گذاشتی تو 24 سالگی مجرد هستی و دانشجویی دانشگاه میری نزدیک اخرای ترمته همیشه ب این فک می‌کنی تا الان ک شاغل نبودی بخاطر شرایط دانشجویی بود بعد تموم شدن دانشگاه انگار ی سری چیزا فرق میکنن دیگه مثل قبل نمیتونی از خانواده یا پدر درخواست پول کنی احساس خجالت و اضافی داری بخصوص خجالت ک هی روت نمیشه گردن کج کنی واسه چندر قاز پول 

ی حسی بهت میگه شبیه غرور انگار مثلا بهت میگه الان دیگه دانشگاهتم داره تموم میشه رو پای خودت وایستا بعد اینکه دانشگاه تموم شد همه نگاه ها رو توعه نمیتونی مثل قبل بخوری بخوابی درخواست پول کنی . اون حس خجالت نمیزاره . ی حسی بلندت می‌کنه باید بری سرکار حتی اگه سخت باشه ولی تو سعی کن ب سختش نگاه نکنی بهتر از اینکه ک حسرت خیلی خریدا تو دلت باشه خانواده بگن ندارم از این حرفا یا دبه بیارن برات و تو سرت پایین باشه 

حالا اینم اضافه شده بهش ک تازگیا این افتاده تو سرم ک خونه بابامم خجالت میکشم که ازدواج نکردم 

نمیدونم اینایی که براتون گفتم از سر پختگیه ذهنیه یا الکی گنده کردن یا چ می‌دونم همینا تو سرم هی جلو عقب میشه دلم پر بود براتون گفتم یعنی چی اینا راهنمایی تون چیه خوشحال میشم قسمتی از حرفاتون رو بشنوم 

منم تو ۲۰ سالگی اقکاری شبیه شما داشتم. یه کمی بلندپرواز هم بودم میگفتم دلم نمیخواد همیشه زیر بلیت بابام باشم و بگن دختر اقای فلانیه، دوست دارم برای  خودم شخصیت مستقل داشته باشم و بگن خانم فلانی. باهمین افکار خیلی زوددانشگاه روتموم کردم و۲۱ سالگی رفتم سرکار.الان که ۱۳ سال گذشته میگم شاید زیادی به خودم سخت گرفتم، شاید میتونستم کمی بیخیال تر باشم. شاید ..

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی کار خوب که پیدا کنی تمام اعتماد به نفست برمیگرده احساس غرور میکنی

من رشتم حقوقه دانشجو ترم آخرم هستم تصمیم گرفتم برم دفتر خدمات الکترونیکی قضایی کار کنم و در کنارش واسه آزمون وکالت بخونم . 

ب نظرت چطوره 

من رشتم حقوقه دانشجو ترم آخرم هستم تصمیم گرفتم برم دفتر خدمات الکترونیکی قضایی کار کنم و در کنارش وا ...

خیلی هم عالیه ،از هر روشی که این افکار ازت دور میکنه استفاده کن

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍

منم 23 سالمه

تقریبا از 21 سالگی کار کردم مستقل شدم

هنوز ازشون کمک میگیرما ولی کمتر

حستم کاملا طبیعیه هممون داریم

سنتم زیاد نیست که دانشگاه تموم شد کارم میکنی

برا شوهرم وقت هست

سلام دوست عزیز

خرج دختر تا وقتی خونه پدرشه با پدر وقتی ازدواج کرد با همسر پس حس اضافی بودن و افکار منفی دیگه ای نداشته باشین 

حالا اگه چه دوران مجردی چه متاهلی شرایط مالی پدر و همسر جوریه که از پس توقعات شما برنمیان میتونین شاغل بشین (ولی هر شغلی نه مثلا بعضی شغلا که کارش سخت اما حقوق کم و تقریبا نصف درامد هزینه رفت و برگشت میشه یا کار سخت که سلامتی ادمو به خطر بندازه اصلا ارزش نداره همون بهتر که حسرت بعضی چیزا به دل ادم بمونه اما سلامتیش به خطر نیفته) 

منم تو ۲۰ سالگی اقکاری شبیه شما داشتم. یه کمی بلندپرواز هم بودم میگفتم دلم نمیخواد همیشه زیر بلیت با ...

سخت آنچنانی نه ک عزیز اما اینطوری ک میگی همچین افکاری داشتی پس یعنی میتونم بگم این طبیعیه ؟ 

اما خب شرایط زندگی اجازه نمیده تو دیگه زیادی بیخیال باشی اینا به کنار خوده همون روابط های عاطفی هم مسائل خواستگار و همسر اینام شده ی پروسه ک مجرد باشی حتی باید فکر همه اینا رو هم بکنی تو فک کن ی مغز چند تا موضوع می‌تونه تو خودش جا بده 

چقد درکت میکنم دختر 

منم ۲۲سالمه 

ترم اخرم 

اصن یه حس مصخرفی دارم که خدا میدونه 

حتی وقتی سر سفره میشینم با عداب وجدان غذا میخورم 

حس میکنم دیگه نمیتونم با مامان بایام زندگی کنم

سلام دوست عزیزخرج دختر تا وقتی خونه پدرشه با پدر وقتی ازدواج کرد با همسر پس حس اضافی بودن و افکار من ...

من رشتم حقوقه دانشجو ترم آخرم هستم تصمیم گرفتم برم دفتر خدمات الکترونیکی قضایی کار کنم و در کنارش واسه آزمون وکالت بخونم . 

ب نظرت چطوره 

سخت آنچنانی نه ک عزیز اما اینطوری ک میگی همچین افکاری داشتی پس یعنی میتونم بگم این طبیعیه ؟ اما خب ش ...

درک میکنم. من خودم به خودم سخت میگرفتم. من تو ۲۵ سالگی ازدواج کردم. برای من زمان مناسبی بود ولی تو برحه ای که تو کل فامیل بزرگترین دختر مجرد من بودم! حتی دخترعموی ۱۸ ساله م که کلی تو عروسیش براش خوشحالی کردم و شادیمو  نشون دادم گفت تو بهم‌حسودی میکنی! من مجرد بودن برام مهم نبودا ولی فامیل انقدر کوته فکر بودن که فکر میکردن من شاغل با حقوق خوب با مدرک فوق لیسانس به یه بچه ۱۸ ساله که فقط شوهرکرده و تو عقد هم دو تا سقطداشته حسودیم میشه! من با قوم یاجوج ماجوج طرف بودم😄😄

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "