2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایرانیه اسم نیک 

میدونم منظورم اینه که مثلا ادم انتظار داره یچی بعدش باشه ولی نیست

ترکوندنمبی وجدانا                                            به هر فصلی غمی،هر صفحه ای انبوهِ اندوهی،وطن جان!خسته ام،پایان خوب داستانت کو؟😔
یه چیزی بهش اضافه کنه تنهایی خوب نیس مثلا نیکان نیکراد نیکداد و....نیکان از همه بهتره اسم دخمل اینده ...

اول میخواستم نیکان بزارم بخاطر جمع بودنش خوشم نیومد...

عالم همه هیچ و اهل عالم همه هیچ .ای هیچ برای هیچ در هیچ مپیچ 
من هم از پیج همون خانوم دیدم و خوشم اومد..کامنتشونم خوندم ..خیلیا دوست داشتن ...اسم خودم هم با ن شرو ...

اخه اون خانوم کاراش خیلی لوسه به نظرم

اینکه جشن عروسی نگرفتن که وقتی حامله شد بگیره خیلی کار لوس و تقلید کارانه بود ... اخه کی عروسی با شکم 9 ماهه میگیره ؟؟؟ خخخ میگه دوست داشتیم بچمونم تویه جشن عروسیمون باشه

هوا خواه توام جانــ❤ــا و می‌دانم که می‌دانی
اخه اون خانوم کاراش خیلی لوسه به نظرم اینکه جشن عروسی نگرفتن که وقتی حامله شد بگیره خیلی کار لوس و ...

خخخخ...عروسی نگرفته بودن ..حالا خواست وقتی حامله شده بگیره ....من بخاطر کارای خیری که میکنن دوسشون دارم....خودمون تو خونواده ی مذهبی بزرگ شدیم ...شوهرم دوست داره علی باشه اسم پسرمون ...

عالم همه هیچ و اهل عالم همه هیچ .ای هیچ برای هیچ در هیچ مپیچ 
خخخخ...عروسی نگرفته بودن ..حالا خواست وقتی حامله شده بگیره ....من بخاطر کارای خیری که میکنن دوسشون د ...

اره خدا خیرشون بده دیدم کاراشون رو ... خیلی اسم نازیه علی

بذار علیسان 😍😍😍

هوا خواه توام جانــ❤ــا و می‌دانم که می‌دانی