2777
2789
عنوان

😔😔😔😔تعبیرخوابم

543 بازدید | 76 پست

بچه هاالان بچه ی سومم روباردارم ...دیشب خواب دیدم انگارسنوگرافی دادم ویک ورق بهم دادن که نوشتن جنسیت بچه دخترهستش...من دوتادختردارم این وکجای دلم بزارم بااین وضع زندگیم وآوارگی وگرونی😭😭😭حالاکاری به حرف مادرشوهرومردم خبیث هم ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سومین بارداریمه وناخواسته اینم دخترباشه...دیگه نمیتونم بارداربشم خستم شد😭اینجاهم که نمیشه زن پسر ...

خوب پسر نداشته باشه چی میشه ؟؟ مهم اینه بچه داری املاک پدریش بیوارث نمیمونه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
همونجایی بذار که اگه پسر بود میذاشتی  مگه پسر باشه ارزونی میشه

نمیشه ولی لااقل دلم خوشه سه تابچه کافیمه دوتادختریه پسر ...نمیخوام که جوجه کشی راه بندازم بخاطر یک پسربه دردنخور

خوب پسر نداشته باشه چی میشه ؟؟ مهم اینه بچه داری املاک پدریش بیوارث نمیمونه 

نخیر اینجا این چیزاحالیشون نیست واسشون دختر مال مردم وکلفت مردم هست وپسر شاهزاده و وارث خانواده

نمیشه ولی لااقل دلم خوشه سه تابچه کافیمه دوتادختریه پسر ...نمیخوام که جوجه کشی راه بندازم بخاطر یک پ ...

ببین اگه ناخواسته است که خدا کنه قدمش مبارک باشه اما اگه به امید پسر بخواهی هی باردار بشی یهو میبینی هشت تا دختر دنبالتن به حای این دنبال تربیت همون دخترای گلت باش مردم حرف میزنن چه دختر چه پسر

من سومین بارداریمه وناخواسته اینم دخترباشه...دیگه نمیتونم بارداربشم خستم شد😭اینجاهم که نمیشه زن پسر ...

اتفاقا بچه ات پسره شک نکن

خدا میخواد نشون بده من دادم من خواستم بدون هیچ امادگی و رژیم ولی پسر

به خدایی که بالاسرمه ازپسر متنفرم خیلی ....چون خودم وخواهرام خیلی ظلم کشیدیم بخاطر این تبعیض وخیلی دخترای دیگه هم اینطوربودن وهستن😭😭😭ولی چ کنم مجبورم با سازجماعت برقصم

به خدایی که بالاسرمه ازپسر متنفرم خیلی ....چون خودم وخواهرام خیلی ظلم کشیدیم بخاطر این تبعیض وخیلی د ...

خوب نرقص وگرنه کل عمرت به حرف دیگران میگذره یه جا جلوشون بایست 

حالا این شاهزاده ات میراث چشمگیریم داره یا نه ?اخه شاهزاده بی قلمرو به چه درد میخوره 

اینجا پسر معتادباشه چلاق باشه بی ادب وبی احترام باشه واسشون یکیه واعتبارش ازصدتادختربیشتره